Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İZMİR Danışmanlık hizmetleri » QMCD Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi- iso 9001, kalite sistem belgelendirme

QMCD Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi- iso 9001, kalite sistem belgelendirme


1725 Sok. No:40 D:403 Karşıyaka/İZMİR

Telefon1: 0 232 364 01 81

Telefon2: 0 232 364 01 81

Fax: 0 232 364 01 81

Web: www.qmcd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Belgelendirme kuruluşları vasıtasıyla

QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi, başta kalite yönetim sistemlerinin kurulması ve geliştirilmesi, eğitim ve danışmanlık hizmetleri verme konusunda faaliyet göstermektedir.

Kalite yönetim sistemlerinin uygulanabilmesi için gerekli olan kurum kimliği oluşturma ve kurumun rekabet içinde olduğu sektörde rakiplerinden farklı olduğu noktaları ve rakiplerinden ileride olduğu noktaları öncelikle kurumun kendisinin farkında olmasını sağlamak ve bu farkındalığı müşterilerine ve rekabet ettiği firmalara göstermek konusunda görev almaktayız.

Uzman kadromuz, kurulu kalite sistemlerinizi geliştirmek için fırsatları ortaya koymaya hazırdır. Bunun sağladığı kazançlardan yararlanmak için bağımsız denetimlerimizden yararlanabilirsiniz. İşletme körlüklerini engellemek, potansiyel riskleri objektif bakış açısıyla yakalamak her kurum için ne kadar değerlidir; biz biliyoruz.

Kurumun stratejik planlamasında etkin rol oynayarak sektörde hangi noktada farklılaşmak gerektiğinin belirlenmesine ve belirlenen hedefe ulaşma konusunda atılması gereken adımların doğru ve hızlı bir şekilde atılmasında profesyonel desteği sağlayarak hizmet verdiğimiz kurumların büyümesini ve rakipleriyle rekabet edebilir kalmasını hedefliyoruz.

Kurum kimliğinin oluşması için kurumun markalaşması kaçınılmaz olmaktadır. Marka vekili avukatlarımız ile mesleki sorumluluk sigortası güvencesiyle müşteri firmalarımıza markalarını tescil ettirme imkanını sunmaktayız.

Önemsediğimiz diğer bir çalışma konumuz da proje yönetimleridir. Bilindiği üzere Dünya Bankası, Kosgeb, Ticaret Odaları vs örgütler zaman zaman kurumlara proje bazlı teşvikler ve yardımlar vermektedirler. Bu teşvik ve yardımlardan yararlanmak isteyen kurumların bugün, dün olduğundan çok daha fazla planlı hareket etmeleri gerekmektedir. İşte bu noktada proje yönetimleri ve planlı kalkınma faaliyetlerinin önemi ortaya çıkmaktadır. QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlığı ve İş Geliştirme Merkezi olarak proje oluşturmadan yönetmeye, proje bazlı teşvik planlamasından teşviklerin alınmasına ve uygun kullanılmasına kadar değerli müşterilerimizin yanındayız.

Akademik bilgiyi uygulama tecrübesiyle pekiştirmiş eğitim kadromuz çeşitli konularda uzmanlık alanları ile ilgili kuruma özel ya da genel katılıma açık eğitim programları düzenleyerek kurumun ve çalışanlarının gelişimine önemli katlılar yaratacak eğitim organizasyonlarını sunuyoruz.

QMCD Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlık ve İş Geliştirme Merkezi’nin hizmetleri hakkında daha ayrıntılı bilgiyi bulacağınız başlıklar şeklinde düzenlenmiş faaliyetlerimizi aşağıda bulacaksınız. Bu bilgilerin de özet olduğunu hatırlatır ihtiyaçlarınızla ilgili olarak bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.


Ürün ve Hizmetler

web adresinden görülebilir

# # # # #