zemin dizayn


mithatpaşa mah sedef sok. no: 17 d : 5 eyüp - kemerburgaz / ist.

Telefon1: 0212 360 32 67

Telefon2:

Fax: 0212 360 32 67

Web: www.zemindizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 yılından buyana inşaat sektöründe zemin kaplama ve uygulama alanın da uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz. Firmamız, gerek yurtiçinde ve gerekse yurtdışında,sanayi tesisi ve inşaat sektöründe Epoksi,Poliüretan zemin kaplama sistemlerinde faaliyet  göstermektedir. Teknik bilgi, çağdaş teknoloji, tecrübe ve üstün müşteri hizmeti anlayışı sayesinde , sorunlarınızı inceleyerek performans kriterleri ve bütçenize en uygun çözümleri üretir.Sürekli daha iyiye ulaşma, değişim ve gelişim çabalarına ayak uydurma çabalarının tek amacı; yüksek kalitede ürün, hizmet ve teknolojileri müşterilerine sunarak memnuniyetlerini sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

ZEMİNE OTURAN ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMA DÖŞEMELERİ

Büyük açıklıklı sanayi yapılarının zemine oturan döşemeleri, üretim sisteminin tüm yüklerinin üzerine oturduğu, ağır iş makine, araç ve vinçlerinin üzerinde çalıştığı, fiziksel ve kimyasal oluşumların yüzeyini etkilediği düzlemlerdir. Yapı sektörü içinde endüstriyel zemin olarak isimlendirilen bu döşeme oluşumları, sanayi yapılarında ağır çalışma şartları altında aşınmalara, kopmalara, kimyasal sıvıların yüzeyde çok sık bulunmaları sonucu bozulmalara ve dağılmalara sebep olmaktadır.

Bu olumsuz oluşumlara karşı endüstriyel zemin betonunun üzerine ilave olarak ince (0.5 – 5.0 mm.) bir koruma tabakası uygulanmaktadır. Bu tabakalar zemin betonu üzerine, beton prizini almadan hemen önce, birkaç katmanla oluşturulan uygulamalardır.

Zemine Oturan Endüstriyel zemin Döşeme Türleri ve Uygulama Yöntemleri

Genellikle reçine esaslı malzemeler kullanılmaktadır. Özellikle epoksi ve poliüretanlar çok yaygın olarak kullanılan yüzey sertleştirici kimyasallardır. Farklı endüstriyel zemin kaplaması uygulamaları şunlardır :
Epoksi Self Levelling, epoksi yer Kaplama Sistemleri
Poliüretan Self – Levelling Epoksi Kaplama Sistemleri
Vinil Ester Kaplama Sistemleri
Metil Akrelat Kaplama Sistemleri
Coating Kaplama Sistemleri
Multi – Layer epoksi Kaplama Sistemleri
Laminasyonlu Kaplama Sistemleri
Anti Statik Kaplama Sistemleri
Su bazlı , Reçine Epoksi Kaplama Sistemleri
Coaltar Epoxy Kaplama Sistemleri



#epoksi - poliüretan #selfleveling şap-kapalı salon #basketbol ,tenis sahaları #kauçuk kaplama- dökme kauçuk #


Benzer Firmalar