ERAY ISITMA VE SOĞUTMA


yeni mah.temelsok no:72

Telefon1: 212 599 96 04

Telefon2: 212 541 81 87

Fax: 212 541 81 87

Web: www.kombiciklimaci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:





2002 yılında İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde kurulmuş olan firmamız, ısıtma sektöründeki bir çok ürüne hizmet vermektedir.

Kiturami ısıtma sistemleri Küçükçekmece bölgesi Yetkili Servisi olan firmamız İstanbul Avrupa yakasında her bölgeye servis hizmeti vermektedir. Ayrıca Baymak, Alarko, Ferroli ve Eca markalarının Kombi, Doğalgaz sobası, Şofben ve Hidroforlarınızın Bakım ve Onarım servislerimiz mevcuttur.

Geçmişte Baymak markası altında edindiğimiz tecrübe ve deneyimlerimizi müşterilerimize daha kaliteli hizmet olarak vermekteyiz.

İlkelerimiz Müşteri memnuniyeti, Titiz işçilik, Uygun fiyat ve hızlı servis hizmetidir.



Ürün ve Hizmetler

kombi tamircisi, kombiarıza, kombibakım, kombiteknikservis, kombim arızalı, kombim arızalı ne yapabilirim, kombimin suyu bitik, kombi teknik destek, kombiservis, acilkombi servis, en ucuz kombiservis, doktor kombi servis, baymak kombi servis, kombim su kacıryor, klima servis, klima arıza, klima bakımı, klima montajcısı, klima montaj, klimacı, hidroforcu, hidrofor tamircisi, hidrofor arıza, hidrofor bakım, hidrofor su kacırıyor, hidrofor ses yapıyor, hidrofor su basmıyor, hidrofor sıksık calışıyor.

#kombi tamircisi,kombi #klima tamircisi,klima #hidrofor tamircisi,hidrofor #kombici, baymak kombi #kombi enucuzbakım


Benzer Firmalar