BAŞTUĞ3K


Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi Limanoğlu İş Merkezi No: 3/22 K.Çekmece

Telefon1: +90 (212) 592 16 52

Telefon2:

Fax: +90 (212) 592 16 52

Web: www.bastug3k.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Baştuğ; imitasyon şelale, gölet ve su oyunları gibi peyzaj unsurları alanında 1989 yılından bu yana yurtiçi ve yurt dışında, insanların hem gözlerini hem de gönüllerini okşayacak güzel eserler yaratmak için çalışan, sektörünün önde gelen kuruluşlarındandır.

Baştuğ, yılların verdiği deneyimle, büyük park alanlarından, bahçelere; restoran ve kafelerden, ev içi uygulamalara kadar, ihtiyaç duyulan her tür iç ve dış mekanda, uzman ekip ve nitelikli ekipmanla hizmet vermeye devam etmektedir.

Dış mekanlarda, yörenin mevsim döngüsüne uygun yerli veya ithal süs bitkileri, özel tekniklerle üretilen incelikli heykel ve rölyef çalışmaları, iç ve dış mekanlarda proje özelliklerine göre, zengin çeşitlilikte duvar ve zemin kaplamaları, Baştuğ`un sunduğu ürün ve hizmetlerin bir kısmı olarak sayılabilir.

Bahçe, teras, balkon, salon gibi iç mekanlarda veya bahçelerde oluşturulabilecek kış bahçesi, kaya bahçesi, yapay gölet, havuz, şelale, fıskiye gibi unsurlarla mekanlarda oluşturulan ambians, kentsel stres ve baskının yok olmasına katkı sağladığı gibi, sosyal prestiji de destekleyen özellikler taşır. Bu tür çalışmalar, yerinde uygulanan türde gerçekleştirilebildiği gibi, portatif olarak da tasarlanabilmektedir.

Oluşturulan mekanlarda kullanılan heykel, rölyef, pano gibi sanat eserlerini de kendi bünyesinde tasarlayarak üreten Baştuğ, bu konuda eser veren kendi atölyelerinin yanısıra, 1998 yılından beri yurt dışından da heykel ve bahçe aksesuarları getirerek müşterilerine sunmaktadır.

Proje bazında detaylı çalışmaları, teknik çözümlerdeki hassasiyet ve bilgi birikimi, yeni malzeme ve teknikler konusunda dünya piyasalarını sürekli takibi sonucu, müşterilerine tasarım ve uygulama konusunda sunduğu alternatif önerilerle Baştuğ, yıllardır tercih edilen bir firma olmanın onurunu taşımaktadır


Ürün ve Hizmetler

Peyzaj Havuz, Peyzaj Malzemeleri, Peyzaj Mimari, Peyzaj Mimarlığı, Peyzaj Örnekleri, Peyzaj Proje, Peyzaj Resimleri, Peyzaj Sulama, Peyzaj Şirketleri

#havuz #peyzaj #havuz bakım onarım #şelale #şelale yapımı


Benzer Firmalar