Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » ANTALYA Tarım » bilgin&bilgin / Bilgin Danışmanlık

bilgin&bilgin / Bilgin Danışmanlık


Tahılpazarı, Tugayoğlu İş Mkz. K:4, D.16

Telefon1: 2487086

Telefon2:

Fax: 2487086

Web: www.mixriteturkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilgin Danışmanlık doğrudan ithalatını yaptığı dozajlama pompaları ile (MixRite Pompa) bir çok sektörün ihtiyacı olan dozajlama pompaları ihtiyacını karşılamaktadır. Mixrite pompa elektrik ihtiyacı olmadan fonksiyonel katkı maddelerini likit içine ekler ve orta sistemindeki değişmeyen, tekrar metodunu kullanır.
MixRite Oranlı Dozaj Pompaları (Medikatör) Tavukçuluk ve Besi Hayvanları gibi Hayvancılık Sektöründe, Havuz, Arıtma, Su Tedavisi gibi Kimyasal Sektörlerde, Gıda, Tekstil ve Tarım sektörlerinde uzun zamandır kullanılmaktadır. http://www.mixriteturkey.com adresimde 2005 yılından bu yana Türkiye'de satış ve pazarlaması gerçekleştirilmektedir.
MixRite sabit, eşit ve oranlı dozlama yapabilme özelliği ile basit, karmaşık ve otomatik sistemlere tam uyumlu olup, kullanıcıya çeşitli üretimler sırasında gerekli gördüğü katkı değişikliklerini yapmasında büyük bir esneklik sağlar.
MixRite Oranlı Dozaj Pompaları hidroliktir, su basıncı ile çalışır, elektrik enerjisi gerektirmez. Dozlama oranı ayarlandığı seviyede sabittir: dozaj miktarı geçen su debisine orantılıdır. Diğer sistemlerin tersine oransal dozlamayla tüm sektörlere homojen miktarda sıvı katkı maddesi ve/veya kimyasal uygulanır. Sulama sistemi veya kontrol sistemi programını değiştirmeden, her an dozlama oranlarını ve uygulamalarınızı değiştirebilirsiniz. Kullanımı ve bakımı kolaydır. Montajı kolay ve hızlıdır.
Su kaynağına inline bağlantısı yapılan MixRite Oranlı Dozaj Pompası, enerji kaynağı olarak içinden geçen suyun basıncını kullanır. MixRite içinden geçen su ile çalışmaya başlar, tanktaki çözeltiyi emerek istenilen yüzdede dozlama ile suya karışır. Çözelti MiXRite içinde su ile karışır ve suyun basıncı ile çözelti aşağı doğru yönlenir. Enjekte edilen çözeltinin dozu, şebekenin basınç ve debi değişimi ne olursa olsun daima MixRite'dan geçen su hacmine orantılıdır. MixRite pompanın içinden geçen su kesildiğinde pompa da otomatik olarak durur.


Ürün ve Hizmetler


MixRite 2502CL Klor Pompası
Bilgin Danışmanlık doğrudan ithalatını yaptığı dozajlama pompaları ile (MixRite Pompa) bir çok sektörün ihtiyacı olan dozajlama pompaları ihtiyacını karşılamaktadır. Mixrite pompa elektrik ihtiyacı olmadan fonksiyonel katkı maddelerini likit içine ekler ve orta sistemindeki değişmeyen, tekrar metodunu kullanır. MixRite Oranlı Dozaj Pompaları (Medikatör) Tavukçuluk ve Besi Hayvanları gibi Hayvancılık Sektöründe, Havuz, Arıtma, Su Tedavisi gibi Kimyasal Sektörlerde, Gıda, Tekstil ve Tarım sektö
İlaçlama, Arıtma, Aşılama, Temizleme ve dezenfekte, Su tedavisi, Gübreleme alanlarında oranlı dozaj pompa ithalatı ve satışı

#tarım #pompa #dozaj #hayvancılık #arıtma


Benzer Firmalar