Replik Anlatım İletişim


Bahçelievler Mah. Turgut Reis Cad. No:23

Telefon1: 0242 243 23 58

Telefon2:

Fax: 0242 242 46 60

Web: www.replikdiksiyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

M.E.B. Özel Replik Diksiyon Eğitim Merkezi 1997 yılında, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Mehmet Şahin tarafından Antalya’da kuruldu. 625 sayılı Özel Eğitim Kurumları Yasası / Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği / Özel Kurslar Tip Yönetmeliği gereğince eğitim veren Replik Diksiyon Eğitim Merkezi; konuşma dilimiz ve sanat eğitimleri adına üstlendiği misyonun onurunu duymaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Antalya’nın en köklü sanat eğitim kurumu Replik Anlatım İletişim’in, kurs kayıtları devam etmektedir (6 – 14 yaş yaz kursu, 7 – 8 / 9 – 13 yaş dramatik çalışma ve diksiyon eğitimi, drama, yaratıcı drama, tiyatro, diksiyon, hızlı okuma, müzik, ritim atölyesi, bale, dans, konservatuarlara, güzel sanatlar liselerine ve fakültelerine hazırlık eğitimleri, spikerlik - sunuculuk, yazarlık, kurumsal eğitimler).

Sizlerin sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda gelişiminizi sağlamak adına hazırlanan programlarımız Devlet Tiyatrosu, Devlet Opera ve Balesi, Devlet Senfoni Orkestrası Sanatçıları, TRT kökenli spikerler ve akademik eğitim almış alanlarında uzman eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir.

Amacımız “ Mutluluk kendin olmaktır.” ilkemizden yola çıkarak, sizin; doğru düşünen ve düşüncesini en iyi biçimde ifade edebilen, çevresine duyarlı, özgüveni yüksek bireyler olarak gelişiminize katkıda bulunmak ve bu yolculuğunuzda heyecanınıza ortak olmaktır.
Kendinizi keşfetmek için ilk adımı siz atın.

#sanat #diksiyon #müzik #tiyatro #eğitim


Benzer Firmalar