Haluk hoca


bakırköy

Telefon1: 0532 343 65 00

Telefon2: 0532 343 65 00

Fax: 212 656 09 89

Web: www.halukhoca.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1965
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Haluk Hoca, 1965 yılında İstanbul`da doğdu. Lise öğrenimini Bahçelievler Kültür Lisesi`nde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. 20 yıllık meslek hayatı boyunca birçok okul ve dershanede İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı. Şu anda bir çok firmada Eğitim danışmanlığı yapmakta ve her seviyede her yaş grubuna İngilizce Özel Ders vermektedir.

Kurumsal Eğitim verdiği firmalar arasında İstanbul`un tanınmış büyük firmalarının yöneticileri ve personeli bulunmaktadır. Kurumsal Eğitimin Genel İngilizceden farkı içinde bulunulan sektöre göre kullanılan İngilizce terim ve deyimleri başarılı bir şekilde o sektöre uygun olarak kullandırmayı amaçlar. Bu eğitimde öğretmenin tecrübesi ile önem kazanmaktadır.

Ayrıca bugüne kadar 1000`lerce öğrenciye her seviyede özel ingilizce ders vererek onların okullarında, sınavlarında ve kariyerlerinde kalıcı bir yer edinmeleri için yardımcı olmuştur.
Akademik ingilizce için KPDS,ÜDS,PROFICIENY,TOEFL sınavlarında bir çok öğrenci başarı için Haluk Hoca tarafından İngilizce Ders almıştır

www.halukhoca.net


Ürün ve Hizmetler

ÖZEL İNGİLİZCE DERS -Evinizde veya İş Yerinizde Size Uygun Saatlerde-

Günümüzde bir çok firma gerek teknolojiyi takip edebilmek gerekse yeni pazarlar bulabilmek için dil bilen personeli tercih etmektedir.

İngilizce günlük ve iş hayatımızın yanı sıra eğitim hayatımızda da çok önemli bir yer tutmakta, eğitim hayatımızın ilk basamaklarından başlayarak, lisans üstü eğitime kadar gerekmektedir.

#ingilizce özel ders #ingilizce ders #özel ingilizce ders #özel ingilizce dersi #toefl özel ders


Benzer Firmalar