Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » ANKARA Ağaç kereste ve orman ürünleri » ASANSÖR BAKIM REVİZYON MONTAJ FİRMASI GENTAŞ İNŞ ASANSÖR

ASANSÖR BAKIM REVİZYON MONTAJ FİRMASI GENTAŞ İNŞ ASANSÖR


DİKMEN ÇANKAYA

Telefon1: 3124765526

Telefon2: 3124765538

Fax: 3124765538

Web: www.gentasasansor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Gentaş Asansör olarak,asansör kontrol panoları- makine-motor ve her çeşit asansör malzemesi toptan ve perakande satışı, paket asansör satışı, ve ithalat alanlarında faaliyet göstermekteyiz.

Ürün yelpazemizdeki ürünler Türk ve Avrupa meşeilidir. Gerek küçük, gerekse büyük tüm projelerimizde CE kalite standartlarına uygun ürünler kullanmakta ve aynı kalitede hizmet sunmaktayız.

Eğitimli ve tecrübeli ekibimizle hizmet-inizde olmaktan memnuniyet duyarız.


Ürün ve Hizmetler

asansör, yürüyen merdiven, hidrolik, hasta asansörü yük asansörü, sakat asansörü, merdiven asansörü, araç asansörü, makina dairesiz asansör, ağırlı sistemleri, dekarasyon proje mühendislik hizmetleri asansör, makine, motor, kapı, kabin, ray, regletör, kumanda panosu, kurtaran, paten, fren ithal veya malzeme satışı toptan parakende.
asansör montajı, asansör bakımı, asansör revizyonu, asansör arıza işleri itina ile yapılır.
7 gün 24 saat ücretsiz arıza hizmetimiz mevcuttur.

#asansör,lift,elevator,asansör montajı,asansör bakı # kumanda panosu #asansör malzeme satışı #asansör revizyonu, #balgat,dikmen,çankaya,yüzüncü yıl kızılay,birlik m


Benzer Firmalar