Anasayfa » Çiçekçiler » Ticaret ve perakende satış » İSTANBUL Çiçekçiler » büyülü meyve çiçekler=magic fruit flowers

büyülü meyve çiçekler=magic fruit flowers


incirli caddesi. başarı sok. başarı iş merkezi no=6/C bakırköy

Telefon1: 0212 542 57 13

Telefon2: 0532 504 64 85

Fax: 0212 542 57 13

Web: magicfruitflowers.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Meyve çiçeklerini en çok erkekler seviyor

Sevdiklerimizin mutlu bir gününü paylaşmak için çiçek göndeririz. Bu özel günlerde farklı bir jest yapmak isteyenler için lezzetli bir alternatif var: meyve çiçekleri.


Sevdiklerimizin mutlu bir gününü paylaşmak için çiçek göndeririz. Bu özel günlerde farklı bir jest yapmak isteyenler için lezzetli bir alternatif var: meyve çiçekleri.

Yurtdışında pek yaygın olan bu meyve çiçeklerini, Menderes-Aylin Şeker çifti yapıyor. Muz, çilek, kiraz, üzüm, kavun-karpuz ve elma gibi aklınıza gelen bütün meyveler Aylin Hanım’ın elinde birer çiçek haline geliyor. Aylin Şeker, bazı meyveleri ise çikolata sosuna batırıyor. Buzdolabında soğuduktan sonra bunları çiçek sepetinde ya da seramik vazoda bir araya getirip şık bir çiçek buketi hazırlıyor. Sonra soğutmalı özel arabalarla adresine, siparişi verenin adına teslim ediliyor. Şu sıcak günlerde soğuk, şık ve lezzetli meyve çiçeklerini görenlerin tepkisini ve de memnuniyetini anlatmaya gerek var mı? İnsanların hem gözüne, hem gönlüne hitap eden ağızlara layık lezzetteki bu meyve çiçekleri için Menderes Şeker; “Sevdiğinize gönderdiğiniz bir buket çiçek onu ne kadar mutlu ediyorsa iddia ediyorum meyve çiçekleri bunun on katı mutlu ve memnun edecektir.” diyor. Onu bu kadar iddialı konuşturan, müşterilerinin ve meyve çiçek götürdükleri insanların hepsinin arayıp memnuniyetlerini dile getirmeleri olmuş.


Ürün ve Hizmetler

Meyve çiçekleri bir süre öncesine kadar daha çok evlilik yıldönümü, doğum günü, Anneler Günü gibi özel günlerde tercih ediliyormuş. Fakat son zamanlarda iş amaçlı gönderimler daha çok artmış. O yüzden Magic Fruit Flowers’in soğutmalı arabaları şu sıralar plazalar arasında mekik dokuyor. Aylin Hanım meyve çiçekleri hazırlarken, Menderes Bey de işletmeyle ilgileniyor. Çok detaylı bilgilerin yer aldığı, internetten sipariş verilebilen bir site kurmuş.(www.buyulumeyvecicekler.com) Meyve çiçeğinin özellikleri, büyüklüğü, yanında ayıcık veya balon olup olmayacağı, kartın üzerine hangi notun yazılacağı, saat kaçta hangi adrese gideceği, kısacası her türlü detayını site üzerinden belirleyip kimseyle görüşmeye gerek kalmadan, günün her saatinde sipariş verilebiliyor. Siteye üye olanlara yüzde 10 da indirim yapıyorlar. Fiyatlarını merak edenlere söyleyelim, meyve çiçeklerinin normal çiçeklerle fiyatı aynı; ürünün boyutuna göre 40 YTL ile 300 YTL arasında değişiyor. Şimdilik sadece İstanbul içine sipariş götürebiliyorlar. Ama, yoğun istek olduğu için bir süre sonra başka illere de şubeler açacaklar. (0212 542 57 13 )( 0532 353 80 91 )meyve sepeti, meyve çiçek, meyve sepetleri, meyve çiçekleri,



#meyve çiçek,meyve çiçekleri #meyve sepeti,meyves epetleri #meyve cicek,meyve cicekleri #meyve sepeti,meyve sepeti #meyve çiçek,meyve çiçek


Benzer Firmalar