İnci Kozmetik


Küçükbakkalköy Mh. Kayışdağı Cd. No:109 K:1 D:2 Ataşehir / iSTANBUL

Telefon1: 02165776954

Telefon2: 02165776955

Fax: 02165776953

Web: www.incikozmetik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnci Kozmetik Sağlık Güzellik Diyet Zayıflama ve Kozmetik Alışveriş Sitesi

2006 yılında kurulmuş olan incikozmetik.com online satış sektöründe müşterilerine her türlü ürün ve destek hizmeti vermektedir. incikozmetik.com piyasanın nitelikli ve kaliteli ürünlerini bünyesinde bulundurarak ve teknolojiyi çok iyi kullanarak müşterilerine en iyi hizmeti vermek iddiasındadır.

Vizyonumuz üç ana temele dayanmaktadır,

Müşteri odaklılık : incikozmetik.com için müşteri her şeyden önce gelir. Müşterilerimize en üst kalitede hizmet sunmak esastır. Kolayivar.com ancak müşterilerinin güvenini ve memnuniyetini sağlayarak başarılı olacaktır.

Dürüstlük ve Profesyonellik : En üst düzeyden en alt düzeye, tüm incikozmetik.com çalışanları şirketin etik kurallarına ve mesleki değerlerine tam bir uyum içinde olmak zorundadır.

Kârlılık : Müşterilerimize kaliteli hizmetin sürdürülebilmesi, nitelikli çalışanlarımızın kuruma bağlılığı ve hissedarların memnuniyeti için kârlılık önemlidir.


Ürün ve Hizmetler


Kekikli Acı Çehre Zayıflama Hapı 60 Tablet
Kekikli Acı Çehre Zayıflama Hapı 60 Tablet KEKİKLİ ACI CEHRE Kekikli Acı Cehre kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren yaklaşık 3-4 kilo zayıflama sağlayarak en az 2 beden fark ettirmektedir. Bu mucize bitki tableti ile bir aylık kullanım sonucunda ortalama 8-10 kilo vererek zayıflamış olacaksınız. Akşam Kullanın Sabah 3-4 Kilo Zayıf Olarak Uyanacaksınız.. Yanlış duymadınız Kekikli Acı Cehre alternatif tıpta dünyaca ünlü uzmanların yeni keşfi olarak zayıflamada en özel mucize b
İnci Kozmetik Sağlık Güzellik Diyet Zayıflama ve Kozmetik Alışveriş Sitesi

cilt bakımı ürünü yüz bakımı ürünü saç bakımı vücut bakımı ürünleri diyet sağlıklı zayıflama kilo verme ve kilo kontrolü, kozmetik ürünler ve cinsel sağlık ürünleri www.incikozmetik.com

#kozmetik #alışveriş #bakım #güzellik #ürün


Benzer Firmalar