Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Asansör » ALIÇ ASANSÖR- asansörler

ALIÇ ASANSÖR- asansörler


Rüzgarlı sok no : 20/75 ULUS /ANKARA

Telefon1: 0 312 310 91 58

Telefon2: 0 312 309 59 19

Fax: 0 312 310 94 21

Web: www.alicasansor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MARS MÜHENDİSLİK TİC. LTD. ŞTİ. ALIÇ ASANSÖRLERİ Ankara merkezli, Türkiye’nin her yerinde hizmet sunabilen, asansör sektöründe yıllardır faaliyet gösteren bir kuruluştur. İnsan, Yük, Araç, Servis ve Hidrolik asansörlerin projesini, montajını, revizyon ve bakımını, yasal mevzuatlar ve standartlar çerçevesinde yapabilecek teknolojik bilgiye ve deneyimli teknik kadroya sahiptir.
Diğer sektörlerde olduğu gibi, asansör teknolojilerinde de hızlı bir değişim ve gelişme mevcuttur. Kalite politikamızı belirlerken teknolojik gelişmelerin öncüsü olmayı ve milli sermayenin bir parçası olarak uluslararası arenada rakiplerimizin gerisinde kalmamayı kendimize asli hedef seçiyoruz.
Uygulanması zorunlu olan milli ve uluslararası standartları hassasiyetle takip eden ve her an denetime açık bir şekilde uygulayan bir firma olmaktan haklı bir gurur duymaktayız.
Emniyete vermiş olduğumuz önem neticesinde, montajını yaptığımız asansörlerde kullanmış olduğumuz tüm emniyet ekipmanlarını, yasal mevzuatların ve standartların gerektirdiği şekilde, yetkili onaylanmış kuruluş tarafından verilen kalite belgesine veya belgelerine sahip olacak şekilde seçmekteyiz.
İlkemiz müşterilerimize, güven ve kaliteyi sunarak asansör sektöründe lider olmak ve sürekli kendini yenileyen, işini ciddiyetle yapan personelimizle birlikte, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktır.
Kuruluşundan bugüne kadar asansör montajında inşaat taahhüt firmaları başta olmak üzere, kamu ve belediye kuruluşları olarak yaklaşık 200’ den fazla projede adı bulunmaktadır. Bununla birlikte, yine aynı sektörlerde olmak üzere yüzlerce müşterilerine halen bakım hizmetleri sunmaktadır.
Hizmet kalitesindeki en kayda değer farklılığımız,
1 Montajın teknik tasarımı
2 Asansör girdilerinin markalı olması ve emniyet özellikli olanları CE sertifikasına haiz olması
3 Tam Kalite Güvence Sistemini etkin işletmedeki istikrar
4 Teknik destek
5 İmalat, montaj servis gibi birden çok hizmetin kombineli olarak gerçekleştirilmesinden doğan hizmet kalitesi ve bu sayede taahhüt edilen zamanda hizmetin sağlanmasıdır.

Firmamız 09-03-2005 tarihinde Avrupa’nın saygın akredite kuruluşlarından EUROCERT A.Ş.’den ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini ve yine Onaylanmış Kuruluş EUROCERT A.Ş. dan
H Modülünden

Belgesi (Tam Kalite Güvencesi) almaya ve ürünlerine

Etiketi iliştirmeye hak kazanmıştır.


Her türlü asansör talebiniz için hizmetinizde olmaktan memnuniyet duyarız.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #