Anasayfa » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Kimya ve Yan Sanayi » Birlik Kromaj ve Metal Kaplama San Tic Ltd. Şti.

Birlik Kromaj ve Metal Kaplama San Tic Ltd. Şti.


TURGUT OZAL CD. GALVANOTEKNIK SAN SIT B-48 IKITELLI BASAKSEHIR

Telefon1: 212 549 02 91

Telefon2: 212 549 02 92

Fax:

Web: www.yavuzmetal.blogspot.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:4 | Memur:1 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Öncelikle işletmemizi tanıyalım;

İşletmemiz, faaliyetlerini 96`lı yıllara kadar Birlik Kromaj - İsmail KANDEMİR olarak sürdürmüş, sonraki yıllarda gelişim sürecinin bir parçası olarak, şirketlerşip İkitelli`deki yeni tesisine taşınmıştır.

Sektördeki yeniliklere 40 yılı bulan bilgi ve tecrübesini de ekleyen işletmemiz, hali hazırda sektöre; keçe ve zımparalı polisaj, bakır, nikel, satina (saten-mat), mat nikel, mat krom, krom kaplama ve lak (su bazlı vernik) konularında hizmet vermektedir.

İdealimiz; yaptığımız işte en yüksek kalite ve verimi yakalayarak Türk ekonomisine ve hizmet verdiğimiz sektöre en yuksek katkıyı sağlayabilmektir.

Bizleri bu günlere hazırlayan, bu bilgileri bizlere aktaran, çalışma kimyasal ve malzemelerimizi tedarik eden, bizleri sağlıklı ve uygun çalışma alanlarına taşıyan, üretim kademesinde emek sarfeden, işletmemize güvenip, bizlere çalışma imkanı sağlayan tüm sektöre ve müşterilerimize teşekkürü bir borç bilir, tüm içtenliğimizle hizmetlerimizde kalite, standart ve çeşitliliği arttıracağımıza söz veririz.


BİRLİK KROMAJ
İkitelli Organize Sanayii Bölgesi
Turgut Özal Cad. Galvano Teknik Sanayii Sitesi
B Blok No: 48 İkitelli-Küçükçekmece-İSTANBUL
tel: (212) 549 02 91
fax: (212) 549 02 92
gsm: (532) 433 50 80


ARITMA TESİSİMİZ

Her işyerinde ayrı, üç farklı çıkışla, atölye önlerinden geçen ana taşıma sistemi ile nihaîyi noktadaki arıtma tesisine taşınan atıklar buradaki biriktirme havuzlarında toplanarak otomatik pompalarla sisteme terfi ettirilerek önce pH ayarlaması yapılır ve böylece işlemler başlar. Bu işlemler full-automatic olarak yapılır. Sistem bilgisayara bağlı ve çok hassas propların kontrol ve komutası ile çalıştırılır.

Tesisimizin kapasitesi 1500 ton/gün olup akar sistemdir.

Tesisimiz bir işletme müdürü (Kimya mühendisi), bir çevre mühendisi, iki laborant, bir otomasyon yüksek teknisyeni, bir bakım teknisyeni ve saha elamanları tarafından yönetilmektedir.

Tesisimiz zaman zaman vatandaşlarımızın ziyaretine, ilgili ve yetkili kurumların ise her zaman denetimine açık tutulmaktadır.

Sitemizde günde bin beş yüz ton zararlı atıkları arıtabilecek kapasitede Endüstriel Arıtma Tesisi mevcut olup, gerek İSKİ kriterlerine gerekse ÇEVRE BAKANLIĞI kriterlerine göre arıtma yapılmakta ve zararlı atıklar arıtılmaktadır.

Zararlı atıkların arıtılması ile, hem doğa korunmakta hemde şehrin alt yapısı korunmaktadır.

Doğaya verilen zararın telafisi mümkün olmadığının yanı sıra ödediğimiz vergilerle yaptırılan ve çok pahalı bir yatırım olan alt yapının korunmasına olan katkımız milyar dolarlarla ancak ifade edilebilir. Bu da ülke ekonomisine görünmeyen katkımızdır.

Bugün gelinen noktada Avrupa ülkelerinde çevre bilinci o derece gelişmiş ki, ülkeler ithal ettikleri malların üretildikleri tesislerde arıtma tesisi olup olmadığını araştırmakta ve arıtma tesisi olan işletmelerde üretilen malları tercih etmektedirler. Ülkemizde endüstriel atıklarını bu şekilde arıtarak üretim yapan bir GAL


Ürün ve Hizmetler

HİZMET VERDİĞİMİZ İŞ KOLLARITekstil ve Mobilya SektörüMağaza Dekorasyon ElemanlarıTeşhir ElemanlarıManken Sabitleme ElemanlarıTemizlik Kap ve TaşıyıcılarıSağlık Sektörü, HastanelerOtomotiv ve Yan SanayiisiMasa, Sehpa, Koltuk AyaklarıKoltuk Aksesuarları (Kabara)Stand Direkleri, Raf TaşıyıcılarAyakkabılıkBaston, Raf Tutucu, U AskıAra Bağlantı ElemanlarıSabitleyicilerOfis ve Ev Dekorasyon MalzemeleriMakine ve Kalıp ParçalarıZaman Kontrol ve Elektronik SayaçlarTartı ve Ölçme CihazlarıGıda SektörüHamur Yoğurma MakinalarıPen ve Kapı ÜreticileriMenteşe MekanizmalarıÇelik Kasa ve Çelik Kapı EkipmanlarıDüğme, Çıt Çıt, Fermuar ÇeşitleriDar Dokuma MakinalarıMutfak ve Banyo DekorasyonuSepet, Tabak, Havluluk, Baharatlık, Köşe RafıBuharlı ÜtüSarma Ramöz ve Fular Makina EkipmanlarıAmbalaj ve Paketleme MakinalarıMarket Reyonları ve StandlarıKasa Önü BankosuBariyerCant KapaklarıTost Makinası AksamlarıKızartma Makinası AksamlarıAydınlatma GereçleriDoğalgaz GereçleriJeneratör AksamıMenteşe, Kapı KoluKulpKüresel VanaKaroser ve Dorse EkipmanlarıŞtange Borusu ve AparatlarıJant BijonlarıHırdavat ÇeşitleriBar TabureleriÖkçe ÇeşitleriCivata GizleyecilerSaç Kurutma MakinalarıVIP Araç Dizayn EkipmanlarıSaat ÇerçeveleriCep Telefon KılıflarıYat-Tekne-Irgat ve GereçleriOtomat MalzemelerREFERANSLARIMIZGENCALLAR / YKM / HUZUR / ÇETİNKAYA / BEYMEN / BOYNER / CACHAREL / COLIN’S / DIVARESE / CON’S / ESSE&TEFAL / FABRİKA / İGS / LACOSTE / LCW / LEE-WRANGLER-CHERRYTREE / LEVI’S / MARKS&SPENCERMUDO / NETWORK / ON ON /PAŞABAHÇE / PUMA / POLO GARAGE / QUIKSILVER / ROSS / SISLEY / TEKNOSA / UNITED COLORS OF BENETTON / YEŞİL KUNDURA / YKM / JOKER / TAHA HOLDİNG / ÇİÇEK İÇ GİYİM / ÇEŞİTLİ BANKALAR / BELEDİYE VE BİRÇOK MĞZ.KALE GRUBU (ÇELİK KAPI VE KASA) / REGAL SAAT / PROFILO GRUBU / ARÇELİK ÜRÜNLERİ / İSTİKBAL MOBİLYA GRUBU / SUPERLİGHT AYDINLATMA / ESPRİTE / VİZE MOBİLYA / EĞİLMEZLER MOBİLYA / KOMPOSAN OFİS AKSAMLARI / OZER CELIK / İNTER GROUP / ÜNAL MAKİNA BUHARLI ÜTÜ / TEFAL / AKSA JEMARATOR / ASVAN VANA / DOPA RAF DEKORASYON / MİKRON MAKİNA VE KALIP / ELMES TARİHLEME VE ETİKETLEME MAKINALARI / ÇİLİNGİRLER OFİS MOBİLYALARI / DENET CIVATA AS / ENCO TASIMACILIK / KMS CİVATA / KOLEKSİYON TASARIM VE MOBİLYA / KOMPOSAN OFIS MOBİLYALARI

#metal kaplama #nikel krom #mat saten satina #polisaj #nikelaj kromaj


Benzer Firmalar