AYS KİMYA VE MAKİNA LTD.ŞTİ.


Esen sok.No.6 Saruhan Plaza k.3 ŞİŞLİ-İSTANBUL

Telefon1: 0212 2240602

Telefon2: 0212 2251795

Fax: 0212 4382394

Web: www.ayskimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Şirketimiz 1996 yılında kuruldu.Ürülerimiz; GALOŞ,GALOŞMATİK,MASKE,BONE,ÖNLÜK,ELDİVEN vb.Tek kullanımlık (Disposable) ürünlerdir.Dijital ve mekanik otomatik Galoş Giydirme Makinesi için bizi arayınız gerekli bilgiyi verelim.Sizlerde bu Galoş Giyme kolaylığından yararlanmak isterseniz bizi arayınız.Tek yapmanız gereken Galoşmatiği eğilip bükülmeden ayağınızı basmanızdır.Otomatik olarak giydirir.Çok özel fiyatlarımızı sorunuz.İthalatçı ve ana firmadan almak isterseniz veya bayimiz olmak isterseniz bizi arayınız.Garanti ve servisten aracısız yararlanınız.


Ürün ve Hizmetler


GALOŞ ,DİJİTAL, ELEKTRONİK ,GALOŞMATİK GALOŞU
Galoşmatik galoşu.1-Dijital 100.lük ve 200.lük Galoşmatiklerde kullanılan özel kartuşlu galoştur. 2-Mekanik galoşmatikler 30.lük-40.lık-50.lik ve 60.lık makinelerde kullanılan kancalı (halkalı) galoşlarımız da vardır.
GALOŞMATİK GALOŞ GİYME MAKİNESİ
Dijital Galoş Giydirme makinesi.100 lük ve 200.lük 2 modeli vardır.Tam otomatik Galoş Giydirme Makinesidir.Galoşlar 100 adet veya 200 adet olarak kutularda hazırdır.Galoş kutusu değiştirmek sadece 3 saniyenizi alır.Galoş giymek için yapacağınız tek şey ayağınızı makinedekiyuvaya basmanızdır.Eğilip ,Bükülmeden Galoşu giymiş oluyorsunuz.Bu kolaylıktan sizlerde yararlanınız.Bizi arayın gerkli bilgileri verelim ve size tanıtalım.Toptan ve parekende satışımız vardır.Özel fiyatlarımızı sorunuz.
GALOŞMATİK GALOŞ GİYME MAKİNESİ
Mekanik galoş Giydirme makinesidir.60 lık ve 100.lük modelimiz vardır.İthal ettiğimiz meaknik Galoşmatikler için toptan özel fiyatlarımız vardır.Kullanımı kolay olan Galoşmatikler için arayın gerekli bilgiyi verelim.
Galoş, Galoşmatik, Galoş Giyme makinesi, Galoş Giydirme Makinesi, Galoş Giyme makinası, Galoş Giydirme Makinası, hastane galoşu, elle giyilen galoş, yerli galoş, CPE Galoş, ithal Galoş, Maske, Bone, eldiven, Örtü, Önlük, No steril eldiven, Latex eldiven, Lateks eldiven, Muayene Eldiveni, Tek kullanımlık, Disposable, sağlık ürünleri, hastane sarf malzemeleri, Galoşmatik İstanbul, Galomat makinesi, Kancalı Galoş, Kartuşlu Galoş, Kutulu Galoş, Botao, Kaskar, Top Glove, Non Woven malzeme. Direk ithalatçıdan mal almanın kolaylığını yaşayın.Galoşmatiklerle hayatı kolaylaştırın.

#galoş,galoşmatik #ays,kimya #maske,bone #eldiven,örtü #hastane sarf


Benzer Firmalar