klemenssan


nilüfer tic. mrkz. yaylalı sok. no:3 nilüfer

Telefon1: 224 443 74 28

Telefon2:

Fax: 224 443 74 29

Web: www.klemenssan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1967
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1967 yılında kurulup Eneji Sektöründe faaliyet fösteren firmamız 1992 yılında aynı sektörde elektrik hava hattı bağlantı elemanları imalatına başlamıştır. 2005 yılından itibaren de Sunasan Elektrik ismi altında faaliyetlerine devam etmektedir.

Firmamızın gayesi öncelikle üretimde yüksek kapasite, ürün çeşitliliği ve kalitesine verdiği önemle sektörde lider konuma gelmektir.




Firmamız sektöründe kullanımı istenen fakat imalatı olmayan elemanları araştırıp imal etmekte, istekler doğrultusunda isteğe göre yeni imalatlar yapmaktadır. Firmamızın elektrik şebekelerinde kullanımı gün geçtikçe artan AER Kabloları için montaj malzeme seçiminde teknik olarak yardımcı olmaktadır.

Firmamızda ürün kaltesine son derece önem verilmektedir. Ürünlerimizin çeşitleri ve kalitesi sürekli olarak değişmektedir. Bu gelişmelerden sizlerinde faydalanmasını arzu etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Firmamızın üretim konuları; Elektrik şebekeleri ve E.N.H. tesislerinde kullanılan her kesitte iletkenler için bağlantı elemanları ( Klemens)
Aliminyum Klemensler (Al), Aliminyum Bakır Klemensler (Al-Cu), Prinç Klemensler (Pr), Bakır Klemensler (Cu)

İletkenler için ek malzemeler.
AER Kablolar için kullanılan montaj malzemeleri.
Her kesit iletken için ek boruları ve tamir malzemeleri.
İmalatımız olmayan malzeme satışlarımız :
ISO 9000 kalite belgeli (Al) iletkenler, (Al-St) Çelik aliminyum iletkenler, (Altın Kablo) yeraltı kablosu, AER (alpek) kablolar, her kesitte Al ve Cu baralar, bara serfilleri, Ag, Og ve özel izalatörler ve demirleri, Ag pano imalatı, şalt sahaları montajında kullanılan civata, kanca, menteşe, kilit topraklama elemanları.

#alüminyum klemens #alpek kablo #takoz küp klemens #alpek takımı #kanca mil


Benzer Firmalar