HEADHUNTERHR İNSAN KAYNAKLARI VE DANIŞMANLIK


f.kerim gökay cad.iftar ap no 184 6 göztepe kadıköy

Telefon1: 0216 567 54 00

Telefon2:

Fax: 0216 567 67 07

Web: www.headhunterhr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:6 | Memur:35 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Türkiye Tüm avrupa ve ortadogu

Yapı Grup Uluslararası çalışan İnsan Kaynakları şirketleri ve İnşaat grubu ile Türkiye ve Yurtdışında önde gelen büyük şirketlerle partner çalışan bir kuruluştur.
Yapı grup un bünyesi Mimar ,Mühendis, Psikolog, Eğitimci , İnsan Kaynakları uzmanları , Personel ve Özlük İşleri personelleri , Avukatlar gibi, İnsan Kaynakları ve Eğitim konularında Uzun yıllar çalışmış 27 deneyimli personellerden oluşmaktadır.Yapı grup ‘un ilk projesi YAPI KOORDİNASYON MERKEZİ İNSAN KAYNAKLARI olmuştur.Yapı Koordinasyon Merkezi İnşaat Mühendisi Yusuf Sürertekin tarafından kurulmuştur.Kuruluşun daki amaç Türkiye’deki Yapı ve yapıya bağlı yan sektörler ve Sanayi sektörlerine istihdam sağlayıp bu sektörlerdeki personel sıkıntısını çözmek ve bu sektörlerdeki sıkıntıyı kaliteli personel ve doğru iş’te doğru insan mantığıyla çözmek için yola çıkmıştır.Yapı Koordinasyon Merkezi bünyesindeki tüm çalışanlar Yapı grup çatısı altında toplanmadan önce Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde eğitim aldıkları konularda çalışmış ve deneyim edinmiş İnsan kaynakları uzmanlarıdır.Yapı koordinasyon Merkezi şuan Yapı ve yapıya bağlı yan sektörlerle ve Sanayi sektörüne istihdam sağlayan Türkiye nin çalışma bakanlığı onaylı tek insan kaynakları şirketidir.Yapı koordinasyon Merkezi’nin şuan danışmanlığını yapmakta olduğu firmalar Türkiye de olduğu gibi Asya , Avrupa ve Ortadoğu da ciddi yatırımlar yapmış, tamamladıkları ve devam eden projeleriyle tüm dünya basınında ve iş dünyasında ses getirmiş köklü sanayi ve yapı firmalarıdır.Yapı koordinasyon merkezi şuan 200 ün üzerinde firmaya istihdam sağlamaktadır.
Yapı grubun ikinci büyük projesi HEADHUNTERHR İNSAN KAYNAKLARI olmuştur.Yapı ve Sanayi sektöründe Yapı Koordinasyon merkezi ile göstermiş olduğu başarından dolayı bu sektörler dışında çalışan Türkiye nin büyük firmalarından kendi sektörlerinede istihdam sağlanmasını yönünde isteklerden dolayı HEADHUNTERHR kurulmuştur.HEADHUNTERHR şuan Banka, Sağlık , Perakende ,Turizm , Sigorta , Havacılık , Satış Pazarlama , Bilişim ve bunun gibi birçok kuruluşa değişik pozisyonlarda istihdam sağlamaktadır.Bünyesinde 30 un üzerinde insan kaynakları uzmanı bulunmaktadır.HEADHUNTERHR seçme yerleştirme , eğitim ,bordrolama, marka patent ve personel transferi gibi konularında hizmet vermektedir. Profesyonel Seçme ve Yerleştirme Hizmetleri çerçevesinde ; Adaylara en verimli yollardan erişim sağlarken, Şirketler için en çağdaş ve etkin çözümleri üretebilmektedir. Böylelikle, sektöre her anlamda değer katmayı ana hedefi olarak belirlemiştir.HEADHUNTERHR tüm sektörlerdeki ekonomik büyümenin, başarılı çalışmaların ve kaliteli gelişimin, en önemli kriterinin ‘İnsan Kaynakları Yönetimi’ olduğunun bilinciyle hareket etmektedir.Bu sebeple; sektörlerin hedeflerine uygun insan kaynağı standartlarını oluşturmasına katkıda bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Uzun vadeli gelişme ve sürdürülebilir büyüme için en önemli sermaye olan insan kaynağının göz ardı edilmesi kabul edilemez. Bir kısım işverenlerin çalışanların motivasyon, sadakat, bağlılık ve bunların yaratacağı verimlilik artışına verdikleri bilinçli veya bilinçsiz hasar yadsınamayacak kadar büyüktür. Bu sebeple kriz ortamlarında bir suçlu ortaya çıkarmak yerine suçlayıcı olmamanın, birlikte başarmanın gücüne sonuna kadar inanmak gerekmektedir.
Günümüzde, insan kaynakları yapılanmasını tamamlamış firmalar, personel sorunları için kendilerini hazırladıkları gibi, insan kaynakları yönetim araçları olan performans yönetimi, kariyer yönetimi, ücret yönetimi ve motivasyon araçlarından yararlanarak geleceği planlamaktadırlar.
Çeşitli nedenlerle henüz İK yapılanmasını tamamlamamış olan firmalar geçiş sürecinde sorunlar yaşamaktadırlar. Personel konularını özlük işleri olarak ele alan firmaların geçiş sürecinde, HEADHUNTERHR İ.K kısa sürede vereceği danışmanlık hizmeti ile insan kaynakları departmanlarını kurmakta veya kurulmuş olan departmanları yapılandırmaktadır.

Bu yapılanmanın tamamlanmasından sonra diğer insan kaynakları fonksiyonlarını hayata
geçirmektedir.
Doğru iş için , doğru personelin yönlendirilmesini sağlamak
İnsan Kaynaklarının daha hızlı sonuç almasına destek olmak
Yanlış personel ile oluşabilecek kayıpları ve maliyetleri hafifletmek
SEÇME YERLEŞTİRME SÜRECİMİZ
HEADHUNTERHR ; Seçme ve Yerleştirme Sürecine, firmanın pozisyondan beklentilerini doğru analiz edip, kurum kültürü ile temel değer ve yetkinliklerini dikkate alarak başlar.

* Firmanın talep ettiği uygun profilleri bulmak için uygulayacağı yöntemlerle hizmet kalitesini en maximum seviyeye çıkarır.

* Pozisyon ile ilgili Personel Talep Formu firma tarafından ayrıntılı olarak doldurularak, HEADHUNTERHR i.k uzmanlarına teslim edilir.

* İnsan Kaynakları Yöneticisi, Firma Yöneticisi ve/veya , adayın(ların) bağlı çalışacağı Yöneticiler ile görüşülerek, aday değerlendirme ölçütleri firma yetkilileri ile birlikte belirlenir.

* Personel Seçme ve Yerleştirme Süreci; HEADHUNTERHR ve ek veri bankasında bulunan özgeçmişlerin ve elektronik ortamda yapılan başvurularının incelenmesi ve elenmesiyle devam eder.

* Talep edilen niteliklere sahip adaylara, firma tarafından uygun görülen, yetkinlik bazlı mülakat, test, ve diğer değerlendirme yöntemleri uygulandıktan sonra , uygun adaylar firma yöneticileri ile görüşmek üzere yönlendirilir.

* Yönlendirilen adayların raporunda , eğitimi, deneyimi, becerileri, referans bilgileri ve görüşmeyi yapan danışmanlarımızın görüşleri sunulur.

* Firmanın uygun bulduğu adaylarla görüşmesi sağlanır. Olumlu bulunan adaya(lara) HEADHUNTER tarafından ücret paketi hakkında bilgi verilerek, iş teklifi yapılır. Firma İş Teklif Paketini kendisi de sunabilir. Ve personel istihdamı sağlanır.

* HEADHUNTERHR, firmalara yerleştirdiği personelin 2 ay içerisinde işten ayrılması ha

#yusuf sürertekin #headhunterhr insankaynakları #yapıkoordinasyonmerkezi yapigrup #ykm seçmeyerleştirme #eğitim danışmanlık


Benzer Firmalar