Asprin Bilgisayar & Güvenlik Sistemleri


cumhuriyet mah. inönü cad. no:8

Telefon1: 04742237301

Telefon2:

Fax: 04742237301

Web: asprin.online.tr.tc

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KARS` tan dünyanın her yerine donanım ve yazılım alanında hizmet verebilecek olan @sprin pc hospital deneyimli ve güvenilir kadrosuyla sizlere 7/24 hizmet vermektedir.

Pc hospital da her tür her marka ve her keseye uygun bilgisayar bulabilirsiniz. Merkezi konumu sayesinde ulaşımı kolay olan mağazamız uğramadan geçemeyeceğiniz bir mekan haline gelecek.

@sprin Pc hospital yepyeni bir uygulamayı da sizlerin hizmetine sunacak. Bilgisayar sigortası uygulamasıyla bilgisayarlarınız her türlü soruna karşı sigortalanacak. herhangi bir sorunda bilgisayarcılara kasanızı taşıyarak kendinizi sıkıntıya sokmanıza gerek kalmayacak. @sprin Pc Hospital sigorta bir telefonla bilgisayarınızı @sprin teknik evinizden alıp hiçbir ücret almadan onarım sonrası en kısa süre içerisinde size geri getirecek. bu hizmete şaşıracaksınız.

Kuruculuğunu Hakan SAKİNCİ` nin yaptığı @sprin Pc Hospital yeni bir teknoloji çağı açma hedefi ile yola çıkmıştır.


Ürün ve Hizmetler

@sprin Web Desing olarak biz titizlikle ve en ince ayrıntısı düşünerek hazırladığımız sayfalarda Şirketinizin imajını düşünüp tasarımı çarpıcı, farklı, anlaşılır olmasına, şirket kimliğine uygun olmasına, gelen ziyaretçilerin size güvenini sağlamak için irtibat bilgilerini vermeye ve gelen ziyaretçilerin site içinde kaybolmadan, rahatça gezmesi sağlamaktayız.

Web siteleri, hedef kitlelere diğer medyalara göre çok daha ucuz ve pratik bir şekilde ulaşım imkanı sağlamaktadır. Bu anlamda @sprin Web Desing, ticari veya akademik faaliyetlerinizi tüm dünyaya tanıtmanıza olanak sağlayarak ürünlerinizi veya çalışmalarınızı isteklerinizi hassasiyetle dikkate alarak bilgi akışınızı sağlamayı amaçlamaktadır.

Web Desing (Tasarım) hizmetlerimiz, kendi olanaklarıyla bir web sitesi tasarlama imkanına sahip olmayan Kurum/Kuruluş/Kişilere yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

#güvenlik #xray #retina #parmak izi #navigasyon


Benzer Firmalar