Anasayfa » Enerji üretim santralleri » Enerji sektörü » DİYARBAKIR Enerji üretim santralleri » NET ENERJİ/NET GÜNEŞ PİLİ ENERJİ ELEKTRONİK MAK. İNŞ. SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

NET ENERJİ/NET GÜNEŞ PİLİ ENERJİ ELEKTRONİK MAK. İNŞ. SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


diclekent bulv. çelik 4 sitesi altı no:117/bkayapınar/diyarbakır

Telefon1: 041225716161

Telefon2: 05326554161

Fax: 041225716161

Web: www.netenerji.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

firmamaız yenilenebilr enerjiler ( güneş, rüzgar ve hidro) üzerine faaliyet yürüten bir firmayız.güneş ve rüzgar enerjisi santrallerinin projelendirme, kurma ve devreye alma faaliyetlerini yürütmek üzere kuruldu.uzman bir ekip kadrosuna sahibiz.firmamız türkiyede bir ilk olanDİYARBAKIR GÜNEŞEVİ EĞİTİM VE UYGULAMA PARKI PROJESİNDE hem sponsor oldu hemde fotovoltaik sistemin kurulumunu gerçekleştirdi. yine dice üniversitesi ziraat fakültesinde tarımsal amaçlı güneş enerjili sistemin kurulumunu gerçekleştirdi.


Ürün ve Hizmetler


güneş pili
90 WP GÜCÜNDE %18 VERİMLİ GÜNEŞ ENERJİSİ PANELİ,DAHA HAFİF VE DAHA AZ YER KAPLAR, YANİ DAHA AZ ALANDAN DAHA YÜKSEK GÜÇ ELDE EDİLMEKTEDİR. ÜSTELİK DAHA UCUZ. GARANTİ 20 YIL.
güneş pilleri, rüzgar gülü, güneş kollektörleri, inverterler, ups (kesintisiz güç kaynakları), şarj kontrol cihazları, güneş enerjili oyuncaklar ve eğitim setleri, akü ve battaryalar.

#güneş pili,güneş paneli #güneş enerjisi,güneşten elektrik #rüzgar gülü,rüzgar enerjisi #inverter, akü #ups, kesintisiz güç kaynağı


Benzer Firmalar