ANILAN SANDALYE


YEŞİLLİK CADDESİ NO:402 KARABAĞLAR

Telefon1: 2322536859

Telefon2:

Fax: 2322548056

Web: www.anilan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1967
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Sandalye dünyasında bir devrim yaratan birbirinden farklı ürün grubu ve desenleri ile dekorasyon tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor.

ANILAN SANDALYE ürünlerindeki sağlamlık, hızlı üretim, zamanında teslimat ve hizmet kalitesiyle, ahşap sandalye, masa, kanepe ve her nevi oturma grubu üretimiyle dekorasyon sektöründe göz dolduruyor.

ANILAN SANDALYE de sandalyeler, ham olarak üretimi tamamlandıktan sonra cilalanıyor, döşeniyor ve paketlenip tüketiciye hazır hale getiriliyor.

Üretimindeki hassasiyet ve kalitenin haklı bir sonucu olarak ürün, açılma ve esnemelere karşı daha uzun ömürlü bir hal alıyor. Bu nedenle ANILAN SANDALYE’den severek aldığınız ürünleri uzun yıllar boyunca severek kullanabiliyorsunuz.


Ürün ve Hizmetler


masa sandalye
3 YIL GARANTİLİ TAKVİYELİ UZUN YILLAR KULLANACAĞINIZ BİR ÜRÜN
ANILAN SANDALYE’nin ürün portföyünde 500 adet değişik ürün çeşidi bulunuyor. Ahşap ürünler arasında; 50 model ahşap sandalye, 25 model ahşap bar sandalyesi, 22 model ahşap masa, 15 model kanepe, 9 model oturma grubu, 5 model koltuk çeşidi, 350 adet metal sandalye, 120 adet metal masa yer alıyor.

#anılan sandalye #sandalye,masa #büro takımı # #


Benzer Firmalar