ARITICI


5904 Sok. No:13 Karabağlar İzmir

Telefon1: 0232 237 57 63

Telefon2:

Fax: 0232 254 04 03

Web: www.aritici.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ARITICI 1986 yılında kurulmuş olup 23 yıl boyunca arıtma sektörü ve filtrasyon ihtiyaçlarının giderilmesi açısından Endüstrinin pek çok alanında faaliyet göstermektedir. Konularında uzman ve tecrübeli kadrosuyla İmalat, Proje, Mühendislik, Dizayn, Taahhüt, Toptan ve Perakende Satış, Yedek Parça ve Servis konularında müşterilerine hizmet vermektedir.

Arıtıcı Ltd. Şti. ile üretilen ve satış hizmeti sağlanan her ürün; kanıtlanmış teknoloji, kalite, güvenilirlik, şık tasarım demektir. Endüstrinin gereksinimlerine uygun olarak tasarlanan ürünlerimiz bugünün yeni Arıtma & Filtrasyon teknolojilerini oluşturmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

FİLTRASYON SİSTEMLERİ; HVAC ürünleri (HEPA, KOMPAKT, PANEL/KASET Filtrelker, TORBA Filtreler) Jet Pulse/ İğneli Keçe Filtreler, susturucular, doğal gaz filtreleri, kompresör filtreleri, selülozik kağıt filtreler...SIVI FİLTRELERİ; Kartuj filtreler, reçineli kartujlar, kimyasal filtreler, membran filtreler, su ve boya filtreleri, torba filtreler, elek bezleri, filtre bezi, filtre press, plaka filtreler, paslanmaz metal filtreler, hazneler, filtre yuvaları, plastik hazneler, tanklar, otomatik filtreler...ARITMA; Atık su ve temiz su arıtma sistemleri, seperatörler, R.O. sistemleri, yumuşatma, aktif karbon, reçine sistemleri...

#filtre, arıtma #su hava filtreleri #keçe, kartuş #membran, torba #izmir istanbul


Benzer Firmalar