ZENO TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ


ÇIRPAN MH. USLU SK. NO:1/1B OSMANGAZİ /

Telefon1: (0224)251 75 45

Telefon2: 532 314 8858

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fırmamız 2007 yılında bursada kurulmustur. O gunden bugune gıderek buyuyerek ve gelıserek sıze hızmet vermenın mutlulugunu yasamaktadır.İnternet sıtemızı zıyaret edebılır daha bızımle ve referanslarımızla ılgılı daha ayrıntılı bılgı edınebılırsınız agırlıklı kamu kurumlarına verdıgımız hızmetlerımız ornek teskıl etmektedır..


Firmamız Apartman ve Villa İnterkom Sistemi Bekçi - Devriye Kontrol Sistemleri CCTV Kamera Sistemleri El ve Kapı Tipi Üst Arama Dedektörleri Otopark ve Giriş-Çıkış Bariyerleri PDKS ve Kartı Geçiş Sistemleri Soygun ve Yangın Alarm Sistemleri Telefon Santralı ve Ses Kayıt Sistemleri ev otomasyon sıstemlerı anahtar teslım bilişim ev ofıs sıstemleri uretmekte tasarlamakta ve hızmetınıze sunmaktadır..


Ürün ve Hizmetler

Apartman ve Villa İnterkom Sistemi Bekçi - Devriye Kontrol Sistemleri CCTV Kamera Sistemleri El ve Kapı Tipi Üst Arama Dedektörleri Otopark ve Giriş-Çıkış Bariyerleri PDKS ve Kartı Geçiş Sistemleri Soygun ve Yangın Alarm Sistemleri Telefon Santralı ve Ses Kayıt Sistemleri ev otomasyon sıstemlerı

#otomasyon seksiyonel #ip kamera #alarmsistemi kamera #güvenik diafon #intercom intercom


Benzer Firmalar