maxroom


Göksu Evleri, Akkavak Cad. Villa B-143/B, Anadolu Hisarı, İstanbul

Telefon1: 0216 465 12 30

Telefon2:

Fax: 0216 465 13 50

Web: www.maxroom.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Maxroom, 2003 yılında Kuzguncuk`ta ıhlamur ağaçları arasında keyifli bir sokakta kuruldu. Firma ortakları İç Mimar Özlem Kınık ve Murat Saygılı`nın, iç mimari, dekorasyon ve ithal mobilya konusundaki 15 yıllık tecrübe, birikim ve yurtdışı ilişkileri ile Maxroom çok kısa zamanda piyasada adını duyurmaya başladı.

Sürekli araştırma ve geliştirme firmanın temel prensibi. Bu dinamik yapı, verdikleri servis kalitesi ile birleşince boyutu ne olursa olsun güzel işler ve mutlu bir müşteri portföyü oluştu.

Bugün, Maxroom, Göksu Evlerindeki yeni yerinde, mutfak-banyo`dan tasarım radyatöre, giyinme odalarından klasik oturma odalarına kadar geniş bir yelpazede İtalya`nın en iyi üreticileri ile çalışıyor. Modern ve klasik mobilya tefrişleri konusunda müteahhit firmalara verdikleri servis ile sektörün profesyonel kanadında gitgide tanınıyorlar.


Ürün ve Hizmetler

modern klasik giyinme odası, tasarım radyatör, kapı, walk-in-closet, çelik radyatör, aydınlatma, modern dolap, klasik dolap, ithal dolap, ithal giyinme odasi, yatak odasi, oturma odası, yemek odası, sehpa, tv ünitesi, tv unit, lightining, classic furniture, modern bedroom, wardrobe, design radiator, kitchen, bathroom furniture, office furniture, contract furniture

#giyinme odası #tasarım radyatör #dolap #ofis mobilyası #mutfak banyo


Benzer Firmalar