Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Asansör » VIP GRUP ASANSÖR SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

VIP GRUP ASANSÖR SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.


ÜST TAHSİNBEY CAD.ALTUNKUM İŞ MERKEZİ NO:35/11

Telefon1: 02163662224

Telefon2:

Fax: 02163662225

Web: vipasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İHRACAT

AGK GROUP A.Ş., 1998 yılında Rize’de kuruldu. Turizm ve İnşaat konularında faaliyet gösteren kuruluş, tamamladığı projelerle, sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

2004 yılında AGK GROUP bünyesinde kurulan VIP ASANSÖR, ait olduğu grubun gücünden kazandığı ivme ile, asansör sektöründe kısa sürede büyük başarılar elde etti. Yönetim kurulu başkanlığını Atilla Güney Kurtkaya’nın yaptığı kuruluş, büyüyerek yoluna devam etmektedir.

Misyon edindiği kalite ve güven standardı ile, projelendirme, üretim, montaj ve satış sonrası hizmet kalitesiyle,büyük başarılara imza atmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamızda, kanunlar çerçevesinde çağdaş hizmet anlayışımızla, eğitimli kadromuz ve uzman mühendislerimizle, kalite yönetim sistemimiz ile en iyi hizmeti veren, asansör sektörünün iddialı bir temsilcisi olarak gerçeleştirdiği hizmetleri politikasına haiz bir ekiple yerine getirmektedir. Hizmetimizin devemlılığı, politikamızın güncelliği ve müşteri memnuniyeti ana hedeflerimiz arasında olup, kalite sistemimizi daima ileri götürmeyi, sürekli iyileştirmeyi ve kalite hedeflerimize zamanında ulaşmayı tüm çalışanlarımızla beraber düstur olarak görmekteyiz...

#ASANSÖR #BAKIM #MONTAJ #REVİZYON #ASANSÖR BAKIMI


Benzer Firmalar