Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » OSMANİYE İnşaat malzemeleri » İMC GALVANİZ TEL SANAYİ TİCARET A.Ş.

İMC GALVANİZ TEL SANAYİ TİCARET A.Ş.


O.S.B.104 Ada 9 Parsel TOPRAKKALE

Telefon1: 0328 826 85 22

Telefon2: 0328 826 85 06

Fax: 0328 826 85 09

Web: www.imcgalvaniz.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:177 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:172
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İMC Gal.Tel.San.Tic.A.Ş. 2006 yılında ilk üretim tesisini Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde kurmuştur. 2007 yılında ikinci tesisinin de hizmete geçmesi ile birlikte üretim kapasitesini yıllık 55.000 tona çıkarmıştır. İMC Galvaniz A.Ş. altıgen örme çit teli pazarındaki liderliğini yıllık 24.000.000 m² ile sağlamlaştırmış, galvanizli düz tel ve çivi gibi ürünlerde Türkiye pazarında iddialı konumdadır. 2008 yılının başından beri de ürettiği malzemelerin bir kısmını ihracat yapmaktadır.

Firmamız galvanizli tel, altıgen örme çit teli, kümes teli, çivi, tel çivi, burgulu çivi, vidalı çivi, sarı ve galvanizli çivi, tavlı tel, metrelik ve kiloluk dikenli tel olmak üzere geniş üretim yelpazesine sahiptir. Tesisimiz konum itibarı ile Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde 20.000 m² kapalı 30.000 m² açık alan üzerinde 172 kişiyle hizmet vermektedir. Adı geçen yerleşim İsdemir'e yakınlık, bölge ülkelere kolay ulaşım imkanı, hammadde temini, iç ve dış pazarlara sevkiyat konumlarında da kuruluşumuza büyük avantaj sağlamaktadır.

Bugün İMC Galvaniz A.Ş. kurulduğu yıldan beri vazgeçemediği bu sektördeki hizmet misyonunu oluşturan 3 temel unsuru başarı ile sürdürmektedir; Sınırsız hizmet, müşteri memnuniyeti ve üretimde kalite...


Ürün ve Hizmetler


GALVANİZLİ TEL
Sıcak daldırma galvaniz tesisimiz son sistem elektronik cihazlarla desteklenmiş contini sistemde çalışan elektrikli tavıyla teldeki ısı dalgalanmalarını sıfıra indirmiş bir sistemdir. Galvaniz tesisimiz modern tel çekme makineleriyle tel çapında en asgariye indirilmiş hata payı ile ovalliği alınmış tam yuvarlak çapta üretilmektedir.
galvanizli tel, çit teli, tavlı tel, inşaat çivisi, tel çivi, çivi, altıgen örme çit teli, dikenli tel, metrelik dikenli tel, wire mesh, dikenli tel kiloluk, wire , örme tel, takviye teli, tel çit, tel, galvaniz, çit, sıcak daldırma galvanizli tel, demir bağlama teli, nail

#galvanizli tel #çit teli #tavlı tel #çivi #dikenli tel


Benzer Firmalar