Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İÇEL Gümrük işleri » BEY GLOBAL GÜM.MÜŞ.LTD.ŞTİ.

BEY GLOBAL GÜM.MÜŞ.LTD.ŞTİ.


Camişerif Mah.5246 Sokak.Soydan İşh.A Blok.Kat:4/17-18 İÇEL

Telefon1: 0-324-238 36 54

Telefon2: 0-324-238 36 55

Fax: 0-324-232 36 32

Web: www.globalgumrukleme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


1995 yılında GÜNEY GLOBAL GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.olarak kurulan şirketimiz 08.01.2009 tarihinde 4458 Sayılı Gümrük Kanunu’nun getirdiği hükümler çerçevesinde unvan değişikliği yaparak BEY GLOBAL GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.olarak faaliyetine devam etmektedir.

4458 Sayılı Gümrük Kanunu’nun şartlarına uygun olarak kurulan şirketimiz bünyesinde ; imza yetkisine sahip iki (2) A karneli Gümrük Müşaviri, beş (5) Gümrük Müşavir Yardımcısı ve bu birimlere bağlı olarak ithalat,ihracat,transit ve liman departmanlarında görevli toplam yirmi (20) kişilik deneyimle kadrosu ve alt yapısı donatılmış araç ve gereçleri ile birlikte koordineli bir şekilde hizmet vermekteyiz.

Hizmet sektöründeki firmaların “DENENMEDEN BİLİNMEME” gibi bir sıkıntısının olduğunu gayet iyi biliyoruz. Dolayısıyla, işverenimiz olarak gördüğümüz müşterilerimiz bizlerle çalışma fırsatını yarattıkları takdirde “Müşteri Memnuniyeti” ilkesinden hareketle sorunlarına profesyonel yaklaşımlarla çözüm getireceğimize inanıyoruz.

Bu bağlamda Kurumsallaşma ve Hizmet ağını genişletme düşüncemiz paralelinde işverenlerimize, verdiğimiz hizmetin kalitesini düşürmemek ve günün şartlarına uygun çözümler üretmek adına, firmalarımız GÜNEY GLOBAL LOJİSTİK,GÜMRÜKLEME VE LİMAN HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. ve BEY GLOBAL GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.olarak tarafınıza en iyi hizmeti sunabileceğimizi belirtir, birlikte çalışabilme temennisi ile iyi çalışmalar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

Gümrük Müşavirliği Hizmetleri ile ilgili faaliyet göstermekteyiz.

# # # # #


Benzer Firmalar