yakışlar demir tiç ltd şti


fevzi cakmak m. h 10619 sk. no 35

Telefon1: 3425381

Telefon2:

Fax: 0 (332) 342 53 81

Web: www.demirdirek.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YAKIŞLAR DEMİR DİREK SANAYİ Olarak 2006 yılından itibaren demir direk üretimi yapmaktayız.

Üretimini yapmakta olduğumuz bu direkler, enerji nakil direkleri, fabrika ve iş yerleri gibi sanayi tesislerinin elektrik hat direkleri, Arazi sulamalarında kullanılmakta olan direkler, trafo direkleri ve travesler`in üretimini yapmaktayız.



1
Demir direkleri; Boyalı ve kaynaklı olarak imal etmekteyiz. İmalatımızda çeşitli ebatlardaki köşebent demirler, NPU ve NPI kullanılmaktadır.

Köşebent demirleri aynı zamanda A tipi boyalı kaynaklı demir direk imalatında ve her tip ve boyda kafes direkler ile trafo direk imalatında da kullanmaktayız. Demir direkler ağaç direklere nazaran uzun ömürlü ve beton direklere göre çok daha hafiftirler.


Ürün ve Hizmetler

HAVA HATTI DİREKLER NOTU

Hava hattı iletkenlerini topraktan ve birbirlerinden yalıtmak için enerji iletim ve dağıtım şebekelerinde direkler kullanılır. Kullanıldıkları amaçlar ve yapıldıkları malzemelere göre çeşitli özelliklerde direkler vardır. Ayrıca devre sayısına göre tek devreli (3 faz bulunduran) ve çift devreli (3+3 faz bulunduran) olmak üzere ikiye ayrılırlar.

1. KULLANILIŞ ŞEKİLLERİNE GÖRE DİREKLER

A.) TAŞIYICI DİREKLER:
İletkenleri taşımak amacı ile düz hatlarda kullanılan direklerdir.

B.) DURDURUCU DİREKLER:
Taşıyıcı direklere bağlanan iletkenlerin gergin durması ve sarkmaması için kullanılan direklerdir. Genel olarak 7 direkte bir durdurucu direk kullanılması uygun olur. Özel durumlarda bu aralık değişebilir. (Örneğin, yol atlamaları, geçitler gibi). VDE’ye göre iki durdurucu direk arası 3 km den fazla olamaz.

C.) GEÇİT DİREKLERİ:
Üzerlerindeki önemli trafik bulunan karayolu, demiryolu, suyolu veya haberleşme hatları gibi yerlerde iletken kopması veya direk devrilmesi gibi arızalara karşı özel olarak yapılmış direklerdir.

D.) KÖŞE DİREKLERİ:
Hava hatlarının belirli açılarda yön değiştirdiği yerlerde kullanılan direklerdir. Köşede durdurucu ve köşede taşıyıcı olarak iki şekilde kullanılır.

E.) SON DİREKLER:
Hava hatlarının başlangıç ve sonlarında kullanılan direkler olup hatların tek yönlü çekme kuvvetine dayanacak şekilde yapılırlar.

F.) DAĞITIM DİREKLERİ:
Hava hatlarının kollara ayrıldığı yerlerde kullanılan direklerdir.

F.) DAGITIM D REKLER :
Hava hatlarının kollara ayrıldığı yerlerde kullanılan direklerdir.

EKATY - Direkler
Madde 47-a) Sınıflandırma:
Direkler aşağıdaki gibi sınıflandırılır.
1) Taşıyıcı direkler:
Görevleri yalnızca iletkenleri taşımak olan ve iletkenlerin taşıyıcı bağ ile bağlandığı doğrusal güzergahta ya da köşede kullanılan direklerdir.

2) Durdurucu direkler:
Görevleri hem hat iletkenlerini taşımak, hem de durdurucu bağ ile bunları tespit etmek olan, doğrusal güzergahta ya da köşede kullanılan direklerdir.

3) Son direkler (nihayet direkleri):


#demir direk #boyalı kaynaklı demir direk #enerzi nakil direkleri #demir #demir konya


Benzer Firmalar