BAŞKENT TASARIM


Nenehatun Cad. 84/7 ÇANKAYA

Telefon1: 0.312 436 42 65

Telefon2:

Fax: 0.312 436 42 64

Web: www.baskenttasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var

Başkent Tasarım web tasarımı, Grafik tasarımı ve Reklam hizmetileri veren
sizlerin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ve işini tam kalite, tam güven ile yapmayı kendine ilke edinmiştir.

Başkent Tasarım kaliteyi sağlamak için; hızlı, pratik ve güvenilir hizmetin ilk defada ve her seferinde verilmesini, kalite yönetimi sisteminin uygulanasını, müşreti memnuniyetini esas alan ve kaliteli hizmet sunan bilgi, birikim ve deneyimiyle toplumsal kaliteyi hedefleyen kalite politikasına sahiptir.

Başkent Tasarım hedefleri doğrultusunda, adımlarını sağlam ve doğru atarak web tasarımı, grafik tasarımı, tabela ve dijital baskı ve reklam hizmetlerini
sürdüren firmamız, profesyonel kimliği, başarılı kadrosu ile siz müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Başkent Tasarım olarak; bireysel ve kurumsal müşterilerinin yaşamını kolaylaştırmak, tanıtımlarını en uygun-doğru ve etkili şekilde yapmak, yeni dünyalara açılmalarını sağlamak, bilgiye ulaşmada önlerine çıkabilecek engelleri ortadan kaldırmak, çağdaş dünyanın en önemli iletişim ve etkilişim aracı haline gelen İnternet ve bir firma için olmazsa olmazı olan reklamcılık konusunda onlara yol göstermek ve yanlarında olmaktır.

Başkent Tasarım olarak Vizyonumuz; hizmetlerimizle müşterileri memnuniyetini ön planda tutarak, Tasarım konusunda bölgesinde lider bir kuruluş olmak.

Başkent Tasarım olarak Misyonumuz; Sunduğumuz hizmetlerde kaliteyi, verimliliği ve ulaşılabilirliği en üst seviyeye çıkarmak. Müşterilerin %100 memnun oluduğu,, mümkün olduğunca çok kullanıcıya ulaşabilen bir kurum oluşturmaktır..


Ürün ve Hizmetler

* Web Tasarımı & Medya o Web Tasarımı o İnteraktif & Katalog Cd Tasarımı o Banner & İntro Tasarımı o Cd Çoğaltma * Grafik Tasarım o Kurumsal Kimlik Çalışmaları o Amblem & Logo & o Marka & İsim o Kartvizit o Antetli Kağıt & Zart o Broşür & Katalog & Dosya o Menü & Kitap & Dergi o Afiş & El İlanı o Billboard & Pano &Tabela o Fuar Stand Tasarımı o Tanıtım Kitapçıkları o Cd & Cd Kapağı Tasarımı * Tabela ve Dijital Baskı o Işıklı ışıksız Tabela & Totem o Dijital Baskı & Uygulama o Bez & Branda & Afiş o Bina & Araç Giydirme * Diğer Hizmetlerimiz o Ofset Baskı & Matbaa o Promosyon Ürünleri o Gazete İlanları o Reklam Danışmalığı o Arama Motorlarına Kayıt

#reklam, matbaa #broşür, tabela #kartvizit, tasarım #afiş, katalog #totem, elilanı


Benzer Firmalar