egestar kimya ANGEL FORCE


7.san sıt 44 sok no:9 sasalı

Telefon1: 02323273728

Telefon2:

Fax: 0232 3273418

Web: www.egestarkimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:7 | Memur:0 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:kuzey ırak guney kıbrıs

Firma Profili
Sirketimiz endüstriyel ve evsel kullanıma yönelik temizlik kimyasalları alaninda faaliyet göstermekte olan bir firmadir,genel temizlik ürünleri,oto bakım ve temizlik ürünleri. endüstriyel temzilik ürünleri,havuz kimyasalları ve dezenfektanlar olmak üzere hayatımızın bir çok alanınında temiz ve hijyenik bir ortam sunmaya yaşadığımız ortamlardan zevk almanızı sağlamak için şimdi daha çok çalışıyor.

Sorumluluğumuz ağır başarmamız gereken çok projemiz var . Sorumluluğumuzdan kaçmadan projelerimizi büyük bir azimle yerine getirdik getirmeye devam ediyoruz.


En küçük isletmeden en büyük fabrikaya kadar kurumlarin temizlik ürünü gideri bulunmaktadir. Her kurumun ihtiyaçlari farkli oldugu için. Sirketimiz bu konuda proje bazinda hizmet üretmektedir.
Türkiyede bir ilke imza atarak sizin ürününüz bölümünü internet sitemize koyma cesaretine kolay sahip olamadık çok çalıştık çalışmaya devam edeceğiz.
Biliyoruz,ki bütün başarıların altında bilgi,birikim,tecrübe,paylaşım,azim vardır.
Biz bütün bunları başarabilen büyük bir aileyiz . EGESTAR Kimya %100 yerli sermayeye sahip bütün yatırımlarını özkaynakları ile başarabilecek altyapı ya sahip örnek bir firmadır.
Kuruluşundaki amacı kendi coğrafyasında başarılı olmayı bölge ekonomisine katkı sağlamak olan firmanın şimdiki hedefleri 2008 yılı sonunda ulusal bir marka olabilmek ve aynı dönem sonunda avrupa ülkeleri de dahil olmak üzere yurt dışına ürün ihrac etmektir.
Egesatar kimyanın genç,dinamik yapısı bilgi birikimi ve alt yapısı bütün bu hedefleri sapmaksızın yerine getireceği gerçeğine götürmektedir.


Ürün ve Hizmetler


bulasık detrjanı
elde yıkama yapıla bılen bır detejan cesıdı olup sutasarufu saglar yagları cok kolay bır sekılde parcaladıgı ıcın
temizlik ürünlerı havuz kımyasalları teknık kımyasalları bakkal market gurubunun tamamını acık deterjan lar ve agır endustrıyel deterjanları ıso kalıtesınde ureten ızmır fırmasıyız

#havuz kımyasaları #bulasık deterjanları #yumusatıcıları #camasır suyu #banyo fayas temızleyıcıler


Benzer Firmalar