HYDROTUR İth. İhr. San ve Tic LTD. ŞTİ


Barbaros Mh. Uphill Towers A1A Blok Batı Ataşehir, İSTANBUL

Telefon1: 0216 688 34 00

Telefon2:

Fax: 0216 688 33 88

Web: www.hydrotur.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:Temmuz/2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HYDROTUR Arıtma Sistmeleri, özellikle otomotiv, galvaniz ve plastik sektörlerinde kendini kanıtlamış ve arıtma sektörünün bir numarası haline gelmiş, bu sektörde 20 yıldan fazla deneyim sahibi olan Hydroitalia`nın Türkiye şubesidir. Sektörde boyahane arıtımı, fizikokimyasal arıtma sistemleri, ters osmoz sistemler ve diğer tüm endüstriyel suların arıtımı ve su kimyasalları tedariğinde liderliğimizi kanıtlamış bulunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Arıtma sektöründe her türlü endüstriyel suların arıtılması konusunda faaliyet göstermekteyiz. Özellikle boyahane arıtma sistemleri üzerine spesifik olarak ekipman ve teknoloji hizmeti vermekteyiz. Diğer fizikokimyasal sistemler, ters osmoz sistemler, demineralizasyon sistemleri ve batch arıtma sistemleri ile de sektörde yer almaktayız. Bunun yanısıra tedariğini sağladığımız su arıtma kimyasalları ile büyük firmalara çözüm ortağı olmaktayız.

#boyahane arıtımı #boya çürütücü kimyasallar #fizikokimyasal arıtma sistemleri #endüstriyel atıksu arıtma sistemleri #koagülant, flokülant


Benzer Firmalar