iMKOSAN LTD STI


DEREBOYU CAD. 6/2 AYAZAGA SISLI

Telefon1: +9 0212 289 0 289

Telefon2: +9 0212 289 0 290

Fax: +9 0212 289 0 292

Web: www.imkosan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:4 | Memur:4 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA


İMKOSAN; 1982 endüstriyel alanda tahribatsız muayene faaliyetlerinde bulunmak üzere İSTANBUL’ da kurulmuştur. Kısa sürede Gemi inşaa ve doğal gaz sektöründe ismini duyurmuş ve alanında; Türkiye ve Orta Asya da kurulan ilk firmalar arasında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Daha sonra kurulan firmalar ile Türkiyede kalite kotrol alanında var olan personel sıkıntısı aşılmış ve günümüze kadar gelinmiştir.

Kalite kontrolün öneminin kavranması ve sertifikalı personel sayısının artması; sektörün gelişmesini sağlamıştır. İMKOSAN; genç ve dinamik kadrosuyla, gelişen sektöre ayak uydurma ve sektörü daha da ileriye taşımak için çalışmakta ve sürekli iyileştirme faaliyetlerinde bulunmaktadır.

İMKOSAN; yüklendiği büyük projeler, standart ve müşteri speklerine hakim çalışması, deneyimli mühendis kadrosuyla; sektörde güven kazanmıştır.



Ürün ve Hizmetler

Imkosan LTD STI olarak 1982 yılından bu yana tahribatsiz muayene (NDT) alaninda faaliyet gostermekteyiz. Faaliyetlerimizle ilgili detayli bilgiye www.imkosan.com.tr adresimizden ulasabilirsiniz.

#NDT KAYNAK #RÖNTGEN ULTRASONiK #manyetik parçacık #penetrant film #radyografi döküm


Benzer Firmalar