DİGİFOL REKLAM ÜRÜN.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Tekstilkent Ticaret Merkezi G - 2 Blok NO:394 ESENLER

Telefon1: 0212 438 52 30

Telefon2: 0212 438 52 29

Fax: 0212 438 52 28

Web: www.digifol.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Digifol, sektördeki 15 yılı aşkın tecrübesi ile dinamizmi birleştirerek, reklâm sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor. Genç Digifol, tecrübeli ekibi ile, senelerin birikimini yepyeni bir soluk getirerek reklâm sektörüne üstün kaliteli ürünleri ve hizmetleri ekonomik fiyatlar ve satış sonrası desteği ile sunuyor.

Ürünlerimiz arasında reklam folyoları, etiketlik çıkartmalar, serigraf malzemeleri, pvc, propilen ve polikarbonat levhalar, germe viniller, alüminyum ve galvaniz levhalar, alüminyum reklâm profil ve köşebentleri, yapışkanlı köpük bantlar, sarf malzemeler, Her türlü kesici plotter ve çiziciler, inkjet, solvent baskı makineleri, Cnc freze ve 3 boyutlu kesim router masaları ve Lazer sistemleri bulunmaktadır.

Digifol, satış konusunda gösterdiği titizliği ve profesyonelliği satış sonrasında da müşterisinin yanında olarak, uygulama ve kullanım esnasında yaşanan olası problemleri çözerek gösterir. Memnuniyet ve süreklilik öncelikli ilkelerimizdir.
Sizler de güvenebileceğiniz profesyonel bir tedarikçi ve çözüm ortağı arıyorsanız, portföyümüzde sizleri görmek ve birlikte çalışmaktan onur duyarız… Digifol


Ürün ve Hizmetler

lazer, cnc, router, plotter, dijital, baskı, solvent, seiko ınk, seiko, konica, xaar, boya, scanner, crystaljet, phaeton, myjet, challenger baskı, vinili, one, way, wision, folyo, seiko head , seiko kafa

#SEİKO BOYA SEİKO INK #SEİKO DİJİTAL BASKI MAKİNASI #CNC ROUTER #LAZER LASER #PLOTTER XAAR KONİCA SPECTRA SEİKO KAFA


Benzer Firmalar