ANS MEDİKAL


çankırı caddesi yıba çarşıs 45/255 ulus ankara

Telefon1: 0312 309 61 06

Telefon2:

Fax: 0312 309 61 06

Web: ansmedikal.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SAĞLIKLI GÜNLER DİLER.

Uzun yıllar sağlık sektöründe faaliyette bulunarak başarılı çalışmalara imza atmış, sektöründe deneyimli, etkili ve genç bir ekip tarafından 2009 yılında kurulmuştur.


Ülkemiz sağlık sektöründe saygın ve kalıcı bir yer edinmeyi kendisine vizyon edinen firmamız, yeni nesil ürünleri sağlık sektörünün ve müşterilerimizin hizmetine sunmayı hedef edinmiştir.

Amacımız daima bir adım önde olmak...


Ürün ve Hizmetler


ila.lı stent
BALTON-CARLO Everolimus salınımlı-eriyen polymerli stent CARLO - EVEROLIMUS İLAÇ SALINIMLI ERİYEN POLİMERLİ STENT CARLO - Yeni nesil eriyen polimerli ve EVEROLIMUS ilaç salınımlı koroner bir stentdir. Everolimus ilacının klinik başarılarıyla, üstün eriyen polimer teknolojisinin birleşimi ile CARLO ortaya çıkmıştır.
ilaçlı stent
Eriyen polimerli-paklitaxel salınımlı ilaçlı stent. Stentimiz yeni nesil bir ürün olup, eriyen polimer teknolojisine sahiptir. Stent yüzeyi üzerindeki polimer tamamen eriyerek kaybolmakta ve kalıcı polimere dayalı oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmaktadır. İlaç, yaklaşık olarak 42 gün gibi (6 hafta) bir zaman dilimi içinde tamamen salınmaktadır. Ürünümüz Türkiye de birçok özel ve kamu merkezin güvenle kullanılmaktadır.
ortapedık urunler
ORTAPEDİK ÜRÜNLER KORSELER BASİT AYAK BİLEKLİĞİ&LİGAMENT DESTEKLİ AYAK BİLEKLİĞİ. KURŞUN AĞIRLIK&SİLİKON DESTEKLİ AYAK BİLEKLİĞİ SUNGER BOYUNLUK&NELSON BOYUNLUK. İMMOBİLİZER&ÜST BALDIRLIK KALÇA DESTEĞİ&ALT BALDIRLIK PLASTIK BOYUNLUK
medıkal malzemeler
stent
balon
ortapedık korse yoyunluk varıs çorapları
urolojık sonda

#korse #varis çorabı #stent # #


Benzer Firmalar