SIRKETDANISMAN.COM


Telefon1:

Telefon2:

Fax:

Web: www.sirketdanisman.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:USA, UK

Şirketlerin esas kuruluş amacı kardır, karlılıkları devam ettikçe varlıklarını yıllar boyu sürdürmeleri söz konusudur. Şirketlerin şirket çalışanları, çalışanların aileleri, kurucuları, şu andaki sahipleri, tedarikçiler ve yan sanayi ve hizmet sektörleri açısından sosyal sorumlulukları vardır. Ancak sağlam bir temele oturmuş ve kurumsallaşmış iş yapma şekillerini benimsemiş şirketler, herhangi bir potansiyel veya mevcut kriz ortamından etkilenmezler. Kurumsallaşmadan kastettiğimiz hantallaşmaksızın hızla hareket edebilen, fırsatları rekabet ortamında kolaylıkla değerlendirebilen şirketlerden bahsetmekteyiz. Tehditleri ve fırsatları sezerek bunları değerlendiremeyen şirketler zamanla rakipleri karşısında iç ve dış rakipleri karşısında giderek ufalırlar ve iş hayatından çekilirler.

SIRKETDANISMAN.COM bu kapsamda sıradan bir danışmanlık hizmeti değil, operasyonel tüm alanlarda gerektiğinde operasyona da girerek danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Şirket misyon ve vizyonunun gözden geçirilerek belirlenmesi, Şirket finansallarının incelenerek mevcut durumunun belirlenmesi, gerekli önlemlerin alınması, Şirket kaynaklarının ve sermaye yapısının gözden geçirilmesi, yeterlilik koşullarını sağlayan dış kaynak finansmanı, Hedeflerin ve stratejilerin belirlenmesi, stratejik planlama, Şirket birleşme ve satınalma stratejilerinin gözden geçirilerek fırsatların değerlendirilmesi, Mevcut ve potansiyel pazarların incelenmesi ve geliştirilmesi, yeni ürün geliştirme, yeni iş kurma, Dış ticaret esnekliğinin artırılması, Fırsat yönetimi, Değişim ve kriz yönetimi, Şirket bütçesinin hazırlanması, takip ve kontrolu, Aksiyon planlarının hazırlanması, takip ve kontrolu, Mevcut sistemler ve iş yapma şekillerinin gözden geçirilmesi ve geliştirilmesi, Maliyetlerin ve maliyet sisteminin gözden geçirilmesi, maliyetlerin minimize edilmesi, Karlılığın gözden geçirilmesi ve maksimize edilmesi, Etkin finansal yönetim sisteminin kurulması, nakit akışı yönetimi, Üretimde ve hizmette verimlilik yönetimiyle verimliliğin sağlanması, Etkin insan kaynakları yönetiminin sağlanması, performans değerlendirme, Yönetim ve departmanlar arası bilgi akış sistemi ve kurumsal kaynak planlaması sisteminin gözden geçirilmesi ve etkinliğinin sağlanması, Kurumsal kimlik ve marka imajının geliştirilmesi, Satış-dağıtım sistemlerinin geliştirilmesi, Şirket içi ve dışı eğitimler.

#danışman #kriz #fırsat #yönetim #izmir


Benzer Firmalar