Anasayfa » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Kimya ve Yan Sanayi » Tayplas Kimya San. ve Tic Ltd. Şti

Tayplas Kimya San. ve Tic Ltd. Şti


Şeyhli Sanayi Cad. Kiram Sk. No:60 34906 Pendik

Telefon1: 0216 378 17 80

Telefon2:

Fax: 0216 378 32 34

Web: www.tayplas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 yılında Gebze’deki tesislerinde üretime başlayan TAYPLAS, Sungur ailesinin 1970’li yıllara dayanan PVC Granül üretimindeki birikiminin ve tecrübesinin bir ürünüdür. Türkiye’de ilk kez PVC Granül üretimini gerçekleştiren Sungur ailesi, daha sonraki yıllarda Plastifiyen ve stabilizatör hammaddelerini de üreterek plastik sektörünün gelişmesine katkıda bulunmuştur.

TAYPLAS, sektöre destek temel prensibinden yola çıkılarak kurulmuştur ve geniş ürün çeşitleriyle yurtdışındaki ve yurtiçindeki müşterilerinin taleplerini karşılamaktadır.

TAYPLAS PVC Granül üretimi ve satışındaki 35 yıllık tecrübesi ve geniş ürün yelpazesiyle iş ortakları olarak gördüğü müşterilerinin hizmetindedir. Konusunda uzman teknik ekibiyle ve en son teknolojiyle donatılmış AR-GE laboratuarıyla, müşterilerinin talep ettiği özel PVC Granul çeşitlerini de tedarik etmektedir.


TAYPLAS, sorumluluklarının farkında ve müşterilerinin ne istediğini bilerek, onlara en iyi kalitede, istenilen miktarda ve zamanında PVC Granül tedarik etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

granül, kablo damar, fitil conta, tabanlik, hortum, dış kılıf, dolgu, fiş, stabilizatör

#granül, kablo damar, fitil conta, tabanlik, hortum # # # #


Benzer Firmalar