Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » ALBUM TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ

ALBUM TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ


nadide sok akçarşı 15/310 merter

Telefon1: 02124833945

Telefon2: 02126370734

Fax: 02126370734

Web: www.album.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

10 yılı aşkın süredir siz değerli müşterilerimize album markası adı altında hizmet veren album tekstil san. tic.ltd.şti.miz kurulurken tasarım,üretim ve yurt içi satış olarak yapılanan firmamız kısa sürede merter ak çarşıda tutunmuş ve yurt dışı satışlarına da başlamıştır.

Album markası adı altında yurt içinde 220 aktif ayrı satış noktasında tüketicilerimize hizmet vermektedir ayrıca yurt dışında 15 farklı noktada tüketicilere ulaşmaktayız.

Album Tekstil olarak bizler günlük trendleri koleksiyonumuz içerisine dahil edip tüketicilerimizi hak ettikleri yaşam kalitesini yakalamalarını ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlıyoruz.

Tüm bunları yaparken ilham aldığımız markamız albumun özünü hepimizin içinde yaşayan özgürlük ruhu gençlik ve çekicilik oluşturuyor.

Her departmanımızın kendi argesi vardır tasarımcılarımız dünya trendlerini takip ederek moda gelişmelerini sıcağı sıcağına sezon konseptlerine uyarlarlar.En büyük amaçlarımızdan biri satın alınabilir streetfashıon`a ulaşmak olduğundan üretimde buna göre araştırma ve geliştirme çalışmaları düzenler.


Ürün ve Hizmetler

erkek spor giyim tshirt sweatshirt, gömlek pantalon ve mont imalatı

#tshirt #sweatshirt #gömlek #mont #


Benzer Firmalar