Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Evden eve nakliyat » ANKARA NAKLİYECİLERİ,381.08.08,ZAFER TRANS NAKLİYAT

ANKARA NAKLİYECİLERİ,381.08.08,ZAFER TRANS NAKLİYAT


FATİH CD.CUMA SK. NO:4/D KEÇİÖREN ANKARA

Telefon1: 0312 381 08 08

Telefon2: 0312 360 33 30

Fax: 03123568686

Web: www.zafertransnakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:28
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EVDEN EVE NAKLİYAT SİGORTALI AMBALAJLI
Azafer Trans Nakliyat olarak sizlerden aldığımız güç ve destekle temizliği ve dürüstlüğü kendimize ilke edindik. Firmamız kargo sektörünün gelişimine ve hayatın her alanında yaygınlaşmasına parallel olarak bu alanda yetişmiş uzman kadro açığını göz önüne alarak; Hızla gelişen kargo sektörüne konusunda uzman ve saha tecrübesine sahip uzman personelle çalışmaktayız.

- Siz müşterilerimize karşı her zaman dürüst olmak.
- Her ne sebeple olursa olsun hizmet kalitemizden ödün vermemek.
- Mümkün olan en üst seviyede hızla hizmet vermek.

Biz Azafer Trans Nakliyat olarak inanıyoruz ki geleceğin Avrupa`ya entegre olmuş Türkiye`sinde lojistik hizmetleri, firmalar için kilit önem arz edecektir.Bu bağlamda Azafer Trans Nakliyat, lojistik hizmetlerini en üst seviyede verecek, yurt içi ve yurt dışı taşımalarında birinci sınıf servis sunacak, Türkiye ve tüm Avrupa`da kara ve konteyner taşımacılığında en başarılı lojistik firması olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

EVDEN EVE NAKLİYAT, SİGORTALI, DEPOLAMA, SEHİRLERARASI TASIMACILKAzafer Trans Nakliyat olarak sizlerden aldığımız güç ve destekle temizliği ve dürüstlüğü kendimize ilke edindik. Firmamız kargo sektörünün gelişimine ve hayatın her alanında yaygınlaşmasına parallel olarak bu alanda yetişmiş uzman kadro açığını göz önüne alarak; Hızla gelişen kargo sektörüne konusunda uzman ve saha tecrübesine sahip uzman personelle çalışmaktayız. - Siz müşterilerimize karşı her zaman dürüst olmak. - Her ne sebeple olursa olsun hizmet kalitemizden ödün vermemek. - Mümkün olan en üst seviyede hızla hizmet vermek.Biz Azafer Trans Nakliyat olarak inanıyoruz ki geleceğin Avrupa`ya entegre olmuş Türkiye`sinde lojistik hizmetleri, firmalar için kilit önem arz edecektir.Bu bağlamda Azafer Trans Nakliyat, lojistik hizmetlerini en üst seviyede verecek, yurt içi ve yurt dışı taşımalarında birinci sınıf servis sunacak, Türkiye ve tüm Avrupa`da kara ve konteyner taşımacılığında en başarılı lojistik firması olacaktır.

#evden eve nakliyat,keçiören #evden eve sigortalı #evden eve ambalajlı #depolama,sehirlerarası #taşımacılık


Benzer Firmalar