Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » ANKARA Tarım » Öz-Kim Tarım Ltd. Şti.

Öz-Kim Tarım Ltd. Şti.


Bestekar Sk. No:21/3

Telefon1: 3124256491

Telefon2:

Fax: 3124256490

Web: www.oz-kim.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MİSYONUMUZ

Türkiye Sahip olduğu doğal kaynakları, geniş tarım arazileri ve ürün çeşitliliği ile önemli bir tarım ülkesidir. Ama tarım arazilerinde bilinçsizce gübre kullanılması sonucunda mevcut verimli topraklar zaman içerisinde ürün rekoltesinde ve kalitesinde düşüşlere neden olmuştur.

Amerika da bu sorunla karşılaşınca 1950 senesinde başlayan sıvı gübre kullanımı neticesinde tekrar topraklara canlanma ve ürün kalitesinde artışlar tespit edilmiştir. 2002 verilerine göre Amerika da kullanılan kimyevi gübrenin %97,8 sıvı gübredir. Avrupa`da bu oran %60-65`ler civarındadır. Ülkemizde ise bu oran Maalesef %1-2`dir.

Kentsel ortamda doğa ve yeşil o kadar az kalmıştır ki elde olanı da en iyi şekilde korumak ve bakmak vatandaşlık ve insanlık görevi haline gelmiştir. Öz-kim Tarım olarak tüm kişi ve kuruluşlarla ciddi, samimi projeler üretmek amacı ve gayreti içerisindeyiz.

VİZYONUMUZ

Öz-Kim tarım olarak hedefimiz on iki senelik başarılı çalışmalarımıza, bilgi ve birikimimize de katıp ekonomik kazancı arka planda tutarak tarımsal alanda verimliliği ve kaliteyi artırmak, kentsel alanda da doğa ve yeşili korumaktır. Bu hedefimize ulaşmak için tüm kişi ve kuruluşlarla ciddi, samimi projeler üretmek amacı ve gayreti içerisindeyiz.

ÖZ-KİM TARIM

ÖZ-KİM TARIM 2006 yılında Türk çiftçisine ve tarımına hizmet etmek amacıyla Ankara`da kurulmuştur. Şirketimiz tarım ilaçları, büyüme düzenleyicileri, yaprak gübresi,damlama sulama gübresi ve organik preparatlar alanları ...


Ürün ve Hizmetler

ÖZ-KİM TARIM 2006 yılında Türk çiftçisine ve tarımına hizmet etmek amacıyla Ankara`da kurulmuştur. Şirketimiz tarım ilaçları, büyüme düzenleyicileri, yaprak gübresi, damlama sulama gübresi ve organik preparatlar alanları ...

#organik #gübre # # #


Benzer Firmalar