İMSAN GROUP&IMS LOGİSTİCS


şair eşref bulv.ragıp şamlı iş merkezi no:6 k:4/408 çankaya/izmir

Telefon1: 0232 489 04 38

Telefon2: 0232 489 04 39

Fax: 0232 489 44 89

Web: www.imsangroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ırakta aktarma sahamız mevcuttur:




HAKKIMIZDA


Sektörümüzde sürekli değişen ve gelişen dinamikler doğrultusunda, dış alım - satım müşterilerine servis öncesi-sonrası kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmak amacıyla uluslararası taşıma alanında faaliyet göstermek üzere 2004 yılında Mardin/Kızıltepe’de Zeki İMRAK ve Cengiz İMRAK tarafından kurulmuştur.


Sektörde uluslararası gelişmeleri gözlemlemek, müşteri
beklentilerini tanımlamak ve değişimlere uygun ataklar yapabilmek için 2006 yılında şirket merkezi Mersin’e taşınmıştır.İmsan Şirketler Grubu bünyesinde bulunan İmsan Uluslararası Nakliyat, İmsan Tarım, İmsan Petrol Taşımacılığı, şirketlerinden sonra 2007 yılında izmir’de Mustafa İMRAK ve Cengiz İMRAK tarafından kurulan İMS LOJİSTİK İTHALAT İHRACAT LTD. ŞTİ.ile sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtiriz. İstanbul da ve Ankara da şube açma çalışmalarımız 2010 yılı planlamalarımız arasındadır.


Hedeflerimize adım adım ulaşırken piyasanın derinliğini, farklılığını unutmadan ‘’ Büyük-küçük müşteri gözetmeden; meslektaşlarının müşterilerine de saygı duyarak ‘’ serbest piyasa koşulları ve rekabet ortamında kaliteli, güvenli hizmeti prensip edindik.



Şirketimiz C2 Yetki Belgesine sahip olup RODER üyesidir. 34 özmal ve 50 sözleşmeli TIR filomuzla başta IRAK olmak üzere tüm Ortadoğu,Afganistan,İran, Avrupa ve Türk Cumhuriyetleri’ne GLOBAL TEMİNATLI ve CMR SİGORTALI kara taşımacılığı yapmaktayız. Irak başta olmak üzere Suriye ve Ürdün ile Zaho’daki aktarma sahamızla Irak iç kesimlerine güvenilir taşımacılık hizmeti de vermekteyiz.Yeni araç alımlarımızla Avrupa ve Türkiye Cumhuriyetleri’ne ağırlık vermeye başlamış bulunmaktayız..





Ürün ve Hizmetler


#ıraka nakliye yapanlar #uluslar arası nakliye firması # # #


Benzer Firmalar