Anasayfa » Conta imalat ve satışı » Lastik sanayi » BURSA Conta imalat ve satışı » ÖZDİNÇ CONTA SIZDIRMAZLIK SİLİKON KAUÇUK San. ve Tic. Ltd. Şti.

ÖZDİNÇ CONTA SIZDIRMAZLIK SİLİKON KAUÇUK San. ve Tic. Ltd. Şti.


Uluyol Cad. Şevki İpekten Plaza No:28/207 Osmangazi-BURSA

Telefon1: 0224.250 57 00

Telefon2: 0224.250 57 46

Fax: 0224.250 57 10

Web: ozdinc.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Sektöründe 27 yıllık tecrübe sahibi olan firmamız 2008 yılı itibariyle Bursa`da faaliyete geçmiştir.

İmalatını yaptığımız başlıca ürünler aşağıda olup,istenilen ölçü numune ve resime göre silikon,kauçuk,plastik yedek parçalar ve sızdırmazlık elemanlarının imalatını yapmaktayız.

Silikon Malzeme ;
-silikon kapak,
-silikon conta,
-silikon profil,
-tambur lastiği çeşitleri
-silindir sargı bandı çeşitleri

EPDM yapışkanlı-yapışkansız sünger çeşitleri,

NBR,silikon,viton malzemeden o-ring çeşitleri,

Poliüretan H tipi Kaplinler,teker ve merdane kaplamaları,

Asbestsiz Klingerit Levha,klingerit flanş conta(asbestsiz)


Cam Elyaf Şerit,

Salmastra,

Teflon conta ve teflon salmastra,

Yün keçe ve disk keçeler...




Ürün ve Hizmetler

ÖZDİNÇ CONTA ÜRÜN GRUPLARIMIZ; Silikon ve EPDM Tambur Lastikler Silikon Kapak ve Contaları Silikon O-ring ve Lamalar Silikon Levha ve Süngerler Silikon ve Kauçuk KörüklerSilikon ve EPDM Cam LastikleriÖzel Silikon ve ProfillerPoliüretan Teker ve Merdane KaplamalarıPoliüretan Kaplin ÇeşitleriPoliüretan SıyırıcılarPoliüretan Levha ve YaylarDiyafram Lastikleri Klingerit Levha ve Özel Kesim ContalarıTeflon Film-Çubuk ve Levhalar Teflon Conta Çeşitleri Teflon Salmastra Çeşitleri Klingerit-TeflonLastik Flanş ContalarıTitreşim ve Ses Emici Takozlar Kaplin LastikleriLastik Levhalar Die Elektrik Levhalar Lastik Sünger Çeşitleri Kestamid Levha ve Çubuklar Özel Lastik Profiller Polyemid Levha ve Çubuklar Yağ ve Nutring Keçeler Polietilen Levha ve Çubuklar Silindir Sargı Bantları Fiber Levha ve Çubuklar Viton O-ring ve Keçeler Mekanik ve Yumuşak Salmastralar Viton Şerit ve Lamalar Cam Elyaf Salmastra ve BezlerLastik Kaplama Saf Granit Levha ve Contalar Yapışkanlı Sünger Çeşitleri Yün Keçe-Disk Keçeler Vana Lastikleri Özel imalatımız mevcuttur.

#silikon profil,kapak contası #o-ring,EPDM sünger #cam elyaf şerit,klingerit conta #lastik levha,conta #silindir sargı bandı,özel imalat


Benzer Firmalar