Ergin Yıkama Makinaları


Kısıkköy Sanayi Sitesi Mehmet Akif Caddesi No:46 Menderes İzmir

Telefon1: (0232)2577227

Telefon2:

Fax: (0232)2577228

Web: www.erginmakina.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

www.erginmakina.com.tr
Şirketimiz kurulduğundan bu yana, yıkama sektöründe hizmet vermektedir. Başta halı yıkama makinaları olmak üzere tekstilde tekstil yıkama, boyama, taşlama, kurutma makinaları, turistik otellere sanayi tipi çamaşır yıkama, sıkma, kurutma makinaları üretmekte.
Su ürünlerinde kullanılmak üzere ağ yıkama, boyama ve yemleme makinaları üretiyoruz. Firmamız ISO 9001 ve CE belgelerine sahiptir.


Ürün ve Hizmetler


Halı Yıkama Makinası
Yüksek üretim kapasitesi, kullanıcı dostu ve çevreye duyarlı olmasi için tasarlanmıstır. Sudan, enerjiden, işçilikten ve çesitli kimyasallardan ( Hipo Halı Şampuanı vs.) tasarruf eder. Bir çok işlevi otomatik olarak yapma özelligine sahiptir. Bütün parçaları 304 kalite paslanmaz Cr-Ni çelikten yapılmıstır. Fırçalar ve verilen farklı açılardaki sularla yaptıgı işlemler sayesinde halının içine işlemiş kum tanecikleri, toz ve tüyleri dip noktasına kadar temizler. Durulama işlemi sırasında uygun
Halı Sıkma Makinası
Yıkamadan cıkan halıların merkez kaç sistemiyle sıkılmasını saglar. Sıkma islemi sırasında gelen basınçlı sular halıyı durularken içinde kalmış olabilecek son kimyasallarıda arıtır. Bütün bu işlemler halının daha hijyen, parlak ve uzun ömürlü olmasına yardımcı olur.
Battaniye Yorgan Yıkama Makinası
Yorgan, battaniye, masa örtüsü, çarşaf gibi büyük boyutlu çamaşırları yıkamak için tasarlanmıstır. Özellikle, otel, motel ve askeri çamaşırhanelerde kullanılmaktadır. Ihtiyaca gore 20 kilodan, 100 kiloya kadar yikayabilecek makina seceneklerimiz bulunmaktadir.
Halı Sıkma Makinası (Üç ayaklı)
Yıkanan halıyı sıkmak için merkez kaç sistemi kullanır. Bu yöntem halıyı kurutmak için en güvenli ve hızlı olanıdır. Bu makinaya bir seferde en fazla dört en az iki halı konulabilir. Ayrıca yorgan, battaniye, kilim gibi çeşitli büyük boyutlu çamaşırların sıkılması içinde uygundur.
Halı Yıkama Makinası (Tam Otomatik)
Halı Yıkama Makinası (Yarı Otomatik)
Halı Yıkama Makinası (Manuel)
Halı Sıkma Makinası (Boru Tipi)
Halı Sıkma Makinası (Üç Ayaklı)
Halı Yıkama Öncesi Ön Hazırlık Makinası
Halı Paketleme Makinası
Halı Toz Alma Makinası
Battaniye Yorgan Yıkama Makinası
Tekstil Halı Yıkama Makinaları
Plastik Geri Dönüşüm, Sıkma Makinaları
SU ÜRÜNLERİ, Ağ Yıkama ve Boyama Makinaları

#halı yıkama #halı sıkma #haliyikamamakinalari #toz alma #halı paketleme


Benzer Firmalar