Selimiye Emlak


Köy içi,hanımpınarı mevkii K.1 Selimiye

Telefon1: 02524133090

Telefon2: 05323120116

Fax: 02524133090

Web: www.selimiyeemlak.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İngiltere

Marmaris ve çevresi gayrimenkul piyasasında 1992 yılında danışmanlık hizmeti vermeye başlayan şirket kurucularımız, bölgenin ilk on-line sistemini oluşturdular. Francheising sözleşmesi ile yürütülen emlak danışmanlık etkinliği ayrılık ardından; bir yıl sonra, Gönenç Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi unvanı ile kendi aile şirketine dönüştü.Bu şirket Marmaris merkezde kuruluşundan beri ayni adres ve telefonları ile faaliyetini sürdürmektedir.
Selimiye Köyü`nde yatırım amacına yönelik arsa satışları üzerine faaliyet sürdüren emlak şirketimiz, plan hükümlerinde değişiklikden sonra, ilgisini yogunlaştırdı.Talep yönünün artarak Selimiye`ye çevrilmesi, bu konuda Selimiye emlak sektörüne yönelik www selimiyeemlak net sitesini yayına sunmamızı sağladı. Böylece; alıcı ve satıcı buluşma ortak bileşkesi Selimiye Emlak olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Marmaris Selimiye Köyü satılık kiralık ev, arsa, tarla, arazi, taş ev, köy evi alım satım ve danışmanlık hizmetleri. Proje bazında satış ve inşaat hizmeti verilmektedir.

#marmaris selimiye #selimiye emlak #satılık emlak #satılık ev #selimiye arsa


Benzer Firmalar