DORUK EMLAK - LÜLEBURGAZ


KOCASİNAN MAH.KEREVİZ SOK.NO:3/A LÜLEBURGAZ

Telefon1: 02884124322

Telefon2: 05324512825

Fax: 02884126552

Web: www.dorukemlak.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mevcut yasa ve yönetmelikler çerçevesinde; çalışanları ile oluşturduğu sinerji desteği, etik değerleri, özel eğitimleri ve denetimleri ile gayrimenkul işinizin zamanında, istenilen tüm nitelikleri kapsayan, en verimli ve uygulanabilir şekilde sonuçlandırılmasıdır.

Bu çerçevede;

Sizin yatırımınıza değer kazandıran,
Sizin tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren,
Yatırımınızın başarıya ulaşmasını sağlayan,
En uygun çözüm yanında alternatif çözümler de sunan,
Sizi sürekli bilgilendiren,
Yatırım dahilindeki diğer organizasyonlarla organize çalışan,
Profesyonel danışmanlık hizmetleri amaçlanmaktadır.

Alternatif geliştirme, alternatifleri sınama, yeni alternatifler üretme, alternatifler arasında en uygun ve en verimli çözümü seçme ve bu seçimin gerçekleştirilmesi için gerekli olan tüm organizasyon;Kalite güvencesi ve dürüst hizmet anlayışıyla gerçekleştirilir.

Alım- satım kiralamalarda istediğiniz tüm gayrimenkullerin A` dan Z` ye güvenli takibi, dürüst alış verişi büromuzdan geçer.

Özenli çalışmalarımız,eğitimli uzman kadromuz ve referanslarımız ile daima hizmetinizdeyiz. Siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda Arzu ettiğiniz yer ve fiyatta gayrimenkul bulmak yada mevcut gayrimenkulünüzü zamanında ve olabilecek en üst değerde pazarlamak bizim işimiz, sadece imza atmak ise sizin …

Uygun çalışma şartlarımız ,eğitimli ve deneyimli kadromuz sizi sonuca götürmekte gecikmeyecektir. Yapacağınız tek şey bizi aramak. Göreceksiniz ki , hizmetimiz size özel ve istediğiniz şartlar doğrultusunda gelişecektir.

Nasılki ailenizin hizmetinden faydalandığı bir doktoru,bir avukatı veya bir muhasebecisi varsa neden bir GAYRİMENKÜL DANIŞMANI olamasın?

Bütün dileğimiz doğru seçimi yapıp bizimle çalışmanız…
Sonrasının bütün bir hizmet olarak size geri döneceğinden emin olabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Turkey Real Estate agents.Buy Turkish property, Emlak, Komisyoncu, Emlak Ofis, Daire, Site, Kooperatif, Villa, Yalı, Köşk, Kosk, Yali, Müstakil, Ev, Mustakil, Ofis, Istanbul, İstanbul, Depo, Dukkan, Dükkan, Fabrika, Otel, Restorant, Restaurant, Bina, Konut, Turistik, Tarla, Sanayi Arsası, Arsa, Satılık, Satilik, Devir, Devre, Mülk, Mulk, Apartman, Restoran, Plaza, Pusula, Rent, Rental, Sale, Flat, Chamber, Real Estate, Agent, Expertise, Ekspertiz, Fiabci, Dublex, Loft, Garden, Cooperative, Complex, Studio, Luxurious, Flat, Residance, Mansion, Pavilion, Villa, Sea, Shopping, Centre, Bar, Gasoline, Station, Building, Cafe, Warehouse, Factory, Business, Department, Office, Hotel, Room, Holiday, Village, Island, Farm, Land, Autopark, Industrial, Field, Commercial, Tourism, Grundstück, Tourismus, Handelsgrundstück, Acker, Industriegrundstück, Parkplatz, Wohnungsgrundstück, Insel, Feriendorf, Grosses Geschäft, Arbeitszentrum, Fabrik, Laden, Lager, Gebäude, Tankstelle, Atelier, Einkaufszentrum, Strandvilla, Einzelste

#LÜLEBURGAZ EMLAK #SATILIK DAİRE #KONUT TARLA #ARSA EMLAKÇI #TRAKYA KİRALIK


Benzer Firmalar