Anasayfa » Akü, pil, batarya ve jeneratör » Enerji sektörü » İSTANBUL Akü, pil, batarya ve jeneratör » NECRON ELEKTRONİK UPS KESİNTİSİZ GÜÇKAYNAKLARI

NECRON ELEKTRONİK UPS KESİNTİSİZ GÜÇKAYNAKLARI


İÇMELER MAH. ANKARA CAD. NO/7-A TUZLA

Telefon1: 0216 494 0 444

Telefon2: 0312 384 06 36

Fax: 0312 384 07 17

Web: WWW.NECRON.COM.TR

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı: 1994
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:21
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kesintisiz Güç Kaynağı sektörü problemin olduğu yerde olmak ve çözüm üretmek için çalışmak zorundadır. Sektördeki firmaların başarıları buna bağlıdır. Buradan hareketle ; sektörümüzün gerçek mutfağı olan şantiyelerde ve fabrikalarda geçirilmiş yorgun ve uykusuz 15 yılın yani tartışmasız tecrübenin bir sonucudur Necron.

Yaşamın her alanında ihtiyaç duyulan kaliteli ve güvenilir elektrik enerjisinin kesintisiz bir şekilde size ulaşması için çalışıyoruz. Aldığımız sorumluluğun, verdiğimiz hizmetin, sattığımız ürünün müşterilerimiz için taşıdığı önemin bilincindeyiz. Biliyoruz ki; sunduğumuz her ürün, verdiğimiz her hizmet ; daha az iş gücü kaybı, daha az üretim hatası, daha yüksek iş verimliliği ve daha güçlü rekabet anlamı taşıyor.


Ürün ve Hizmetler

NECRON, çevreci tutumdan ödün vermeden, araştırmaya dayalı, günümüzün hızla değişen ekonomik şartlarında güçlü bir büyüme sağlayacak beceri ve kaynakların bir arada bulunduğu bir teknoloji ve mühendislik şirketidir.

NECRON, yeni Yüzyıl`ın evrensel ticaret hayatında zirvede olabilmek için, tüm müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler, hizmetler ve pazar stratejileri sunmayı kendine görev edinmiştir. Biz, tüm Dünyada insanların ihtiyaçlarına her zaman erişebilmeleri için; yüksek kaliteli ve uygun maliyetli ürünleri piyasaya sunmaya devam edeceğiz. Eşdeğer ürünlerin üretiminde, geleneksel kalıpların dışında pazara yenilikçi teknolojileri sunarak, sektörümüzde önemli bir farklılık yarattığımızı bilmekte ve bu yolda emin adımlarla yürümekteyiz. Pazarda en üstün performansa ulaşarak sektörde öncü olmaya devam etmek hedef ilkemiz haline gelmiştir.

Firmamızın işinde gösterdiği özen ve çalışma azmini; müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda yoğurup, aynı zamanda da ; öncelikle toplumumuza ve onun nezdinde tüm Dünya’ya en iyiyi takdim edebilmenin güvenini yaşamakta ve bu doğrultunun da bizi gelecekteki Türkiye’nin teknolojik partneri yapmasını hedeflemekteyiz

# KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI UPS # AKÜ BATARYA # JENERATÖR BİLGİSAYAR # İNŞAAT MEDİKAL # ELEKTRİK ENERJİ


Benzer Firmalar