On Elektronik


Cemal Nadir Cad. Çağın İşh. No:34/103

Telefon1: 02242220510

Telefon2:

Fax: 02242220510

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

her türlü elektronik kart tamiri


Ürün ve Hizmetler

Müşterilerimizden gelen arızalı elektronik kart ve cihazlar, en gelişmiş bilgisayar destekli arıza bulma cihazlarının bulunduğu bir laboratuvar ortamında ve bu alanda deneyimli teknik eleman kadrosu tarafından güvenilir bir şekilde en kısa zamanda onarımı yapılır.

En son teknoloji ürünü olan cihazlarımız, elektronik kart ve cihaz onarımı sürecinde hiçbir dökümana ve devre şemasına ihtiyaç duymaz. Elektronik karta voltaj uygulamadan kart üzerindeki malzemenin akım/gerilim(I/V) karakteristiklerindeki hatanın takibi ile malzemenin sağlamlık kontrolünü gerçekleştirerek arıza tesbit edilir.
Gerekirse arızalı oldugundan şüphe edilen komponentler sağlam komponent ile karşılaştırılarak arızalı olup olmadığı kesin olarak tespit edilir. Ayrıca devre üzerinde sağlamlığı tam olarak tespit edilemeyen komponentler vakumlu sökme havyaları ile devreden sökülerek devre dışında test edilir.
Kart üzerinde bulunan TTL, CMOS, driver ve Opto entegreler, entegre test cihazı ile sağlamlığı test edilir. Ayrıca bilgisayarımızda yüklü bulunan elektronik komponent katologlarından entegrelerin iç yapısı incelenerek test işlemleri bu iç yapılara göre yapılır. Bu testler vasıtası ile arızalı komponentler tek tek tespit edilir. Son sistem cihazlarla karta zarar vermeden arızalı malzeme yenisiyle değiştirilerek kart onarımı tamamlanır. Kullandığımız tüm ekipmanlar ESD güvencesine sahiptir.

#kart tamir #medikal cihaz #elektronik onarım #bakım onarım #elektronik kart


Benzer Firmalar