Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » SAKARYA Gıda sanayi » Sakarya Elit Yemek Ltd.Şti.

Sakarya Elit Yemek Ltd.Şti.


Toptancılar Çarşısı I Blok No:15/16 Erenler / SAKARYA

Telefon1: 0 264 241 86 50

Telefon2:

Fax: 0 264 241 86 51

Web: www.elityemek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sakarya Elit Yemek, 2009 yılında Türkiye, Sakarya ilinde Toplu Yemek Üretimi, Catering, Lokanta, Davet & Organizasyon sektörlerinde ortakları taradfından 20 Yıllık deneyimlerini tek çatı altında birleştirerek kurulmuştur.

Şirketimiz; taşımalı yemek, yerinde üretim , Catering, davet-düğün-organizasyon, vb. organizasyon faaliyetleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Firmamız; A kalite ürünlerle, hijyenik üretim ve kaliteli servis anlayışı ile hizmet vererek; lezzetin adresi olmuştur. Elit Yemek müşterileri, üretim tesislerini günün her saatinde ziyaret edebilir.

Gıda Üretim – ISO ve TSE belgeleri ile hizmet kalitesini ve standartlarını kanıtlamış olan şirketimiz, bünyesindeki kalite güvence sistemlerinin mükemmel şekilde işlemesi ve geliştirilmesi amacıyla yapılması gereken iyileştirme çalışmalarını eksiksiz yerine getirmektedir.

Hijyen anlayışına farklı bir bakış açısı kazandıran şirketimiz; profesyoneller tarafından yapılan haşere kontrolleri, üretim yerlerinin üretim öncesi ve sonrasındaki temizlik kontrolleri, modern havalandırma ve su arıtma sistemleri ve son sistem pişirme kazanları ile Kritik Noktalarda Kontrol Analizi


Ürün ve Hizmetler

- TAŞIMALI YEMEK HİZMETİ

Elit yemek Ltd. Şti. üretim tesislerimizde gıda mühendisimiz denetiminde, hijyenik koşullarda deneyimli aşçılarımız tarafından ürettiğimiz yemeğin müşterilerimizin yemekhanelerine yine hijyenik koşullarda ve termobox ( yemeğin ısı ve özelliğini 8 saat koruyabilen özel taşıma kabı) lar ile götürülerek personele servis edilmesi ve servis sonrası hizmetlerin yapılmasını kapsar.

- YERİNDE ÜRETİM

Yemek üretimine uygun mutfakları olan müşterilerimizin talep etmeleri halinde deneyimli aşçılarımız ve gıda mühendisimiz kontrolünde yemeğin hijyenik koşullarda üretilerek yine müşterilerimize ait yemekhanelerde servis edilmesi ve sonrası hizmetlerini kapsar

- CATERİNG – ORGANİZASYON

Şirketler, resmi daireler ve şahıslar tarafından yapılacak her türlü etkinlik, konferans, şenlik, seminer gibi organizasyonlarda misafirlerin en güzel şekilde ağırlanması için gerekli her türlü çalışma şirketimiz tarafından yapılmaktadır, kokteyl menüleri hazırlanması, kanepeler, kokteyl masaları kurulması, kalife ve iyi giyimli personelle servis hizmeti, masa sandalye giydirme ve süslemeleri catering ve organizasyon hizmetlerimiz dahilinde yapılmaktadır.

- DÜĞÜNLER

Her türlü düğün, sünnet düğünü, nişan ve bunlar gibi cemiyetlerinizde misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamak ve onlara eşsiz bir lezzeti kusursuz bir servis hizmeti ile sunmak, isteğe göre iç yada dış mekanlarda masa, sandalye kurulumu, süsleme ve giydirme yapmak şirketimiz hizmetleri arasında yer almaktadır.


#Sakarya Yemek #Yemek #Tabldot #Elit Yemek #Sakarya Elit


Benzer Firmalar