Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İSTANBUL Oto kiralama » Aleyna Rent A Car

Aleyna Rent A Car


Fatih Mah. İstanbul Cd. Derya İş Merkezi No:38 Kat:4 D:54

Telefon1: 0212 425 01 08

Telefon2:

Fax:

Web: www.aleynarentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kiralık araç hizmeti sunmak maksadı ile 1995 yılında Kurulan Şirketimiz araç kiralama sektöründe başladığı faaliyetine daha sonra sektörde eksikliğini gözlemlediği Bireysel VIP araç kiralama hizmeti üzerine yoğunlaştırmış ve faaliyetlerini bu yönde de geliştirmeye devam etmiştir.
Araç kiralama hizmeti veren firmamız profesyonel yönetim kadromuzla müşteri portföyünü devamlı geliştiren firmamız, sektöründe verdiği hizmetlerde kaliteden ödün vermeden istikrarlı, kalıcı, dürüst ve şeffaf bir kurum imajını kuvvetlendirerek devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Aleyna Oto Kiralama olarak VIP araç kiralama, orta ve alt sınıf araç kiralama servisi vermekte olup, bu hizmetlerine satış sonrası destek hizmeti olan 7/24 hizmet anlayışı ile servisini de her türlü ayrıntıyı düşünerek siz değerli müşterilerimizin rahat ve huzuru için sunmaktadır. Aleyna oto kiralama kurulduğu günden bugüne kadar araç kiralama sektöründe VIP araçlar konusunda dürüst hizmet anlayışından ödün vermeden tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar