Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » İSTANBUL Ağaç kereste ve orman ürünleri » DiaTek Diagnostik Ürünler Teknik Danışmanlık Dış Ticaret ve San.Ltd.Şti.

DiaTek Diagnostik Ürünler Teknik Danışmanlık Dış Ticaret ve San.Ltd.Şti.


Kavisli Sok. Çinar Apt. 24/3 Suadiye Kadiköy ISTANBUL

Telefon1: 02163805573

Telefon2:

Fax: 02164100629

Web: www.diatek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DiaTek firması endüstriyel analizlerle ilgili diagnostik ürün temin eden, yine endüstriyel analizler üzerine teknik danışmanlık hizmeti veren ve bu iki işi birlikte yürüten ilk firmadır. Genel olarak mikrobiyolojik ve kimyasal analizler için portföyünde ürünler bulunmakla birlikte endüstriyel analizler için ihtiyaç duyulan her türlü ürünü temin edebilmektedir.

DiaTek firması teknik danışmanlık hizmetini kendisinden ürün alan endüstri kuruluşlarına ücretsiz olarak vermektedir. Teknik danışmanlık için bünyesinde her biri kendi alanında uzman seçkin bir ekibe sahiptir. Teknik danışmanlık hizmetini interaktif yolla forum.diatek.com.tr üzerinden yapmaktadır. Anasayfa’sında endüstriyel analizler alanı ile ilgili makaleler ve metodlar yayınlanmakta, Soru-Cevap bölümünde ise forum mantığı ile üyelerden gelen teknik sorulara uzman kişilerin cevap vermesi ve üyelerin kendi aralarında bilgi paylaşımında bulunması sağlanmaktadır.

Soru-Cevap bölümünde endüstriyel analizlerle ilgili soru sormanın ön şartı DiaTek müşterisi olmak iken, Anasayfa’da yayınlanan makale ve metotları, Soru-Cevap bölümünde açılan konu ve atılan mesajları görüntülemek tamamen ücretsizdir. Bunun nedeni DiaTek firmasının asıl hedefinin Türkiye’nin endüstriyel analizler konusunda Avrupa standartlarını yakalayabilmesi için teknik bilgi desteği ile endüstriyel analiz yapan laboratuar sorumlularının yanında olma idealidir.


Ürün ve Hizmetler

besiyeri, toz besiyeri, laboratuvar, liofilchem, analiz, diagnostik, hijyen, saglik, kimya, ilaç, mikrobiyoloji, gıda, sarf malzeme, slide, teknik danışmanlık,

#besiyeri #analiz #laboratuvar #hijyen #mikrobiyoloji


Benzer Firmalar