Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat makinaları » niltaş yapı dek.makina.ltd.şti

niltaş yapı dek.makina.ltd.şti


iosb aydın plastikçiler sny.sit.592.sok no:26 ostim

Telefon1: 03123947278

Telefon2: 05423926373

Fax:

Web: niltasyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ırak afganistanv.s

beton parke makinası beton parke taşı plastik kalıp


Ürün ve Hizmetler

firmamız Parketaş Ve Bordür,
Endüstriyel Prefabrik Yapı Elemanları Ve Şehir Mobilyaları üretiminin yanı sıra Müteahhitlik hizmeti de vermektedir. 1000`den fazla bina, işyeri, park-bahçe, dinlenme tesisleri, villa ve konutun üst yapı elemanı olan parke taşı, bordür, zemin kaplama, iç ve dış dekorasyonunda estetik, güven ve kaliteyi bir araya getirmemizin onurunu yaşıyoruz.

Belediyelerin yanı sıra özel sektöre de hizmet veren NİLTAŞ Üretim Teknolojisi, ürün çeşitliliği, yüksek kalite standartları ile sektörün lideridir.

ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine Sahip Olan NİLTAŞ, Beton Ürünlerini TSE standartlarına uygun olarak üretmektedir.

Medeniyetin ve endüstrinin oluşturduğu çağdaş standartlar; geniş kitlelere hitap eden daha yeni daha ekonomik yol ve kaldırım kaplama metotları gerektirmektedir. Birbirine geçmeli değişik boy, şekil ve renklerdeki modern gereksinimlere cevap vermektedir.

PROJE VE MÜŞAVİRLİK GRUBU
Bilgisayar destekli mimari ve statik proje çalışmaları, kentsel çevre düzenlemesi, şehir mobilyası tasarımı v.b. hizmetleri vermektedir

#beton parke makinası parke kalıp #sulu döküm #otamatik makina # #


Benzer Firmalar