oliven catering


eski ankara asfaltı İTOSB 8, cad. no:6 tuzla

Telefon1: 216 593 27 97 pbx

Telefon2:

Fax: 216 593 27 99

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:16,03,2007
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Oliven Catering, İTOSB da tamamı 3500 metre kare alanda 20.000 kişiye yemek üretme kapasitesine sahip son teknoloji ile donatılan modern tesisinde kaliteli, dürüst ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini esas alan konusunda uzmanlaşmış üst yönetim ve çalışan personelinin iş tecrübesiyle yüksek standartlı hizmet talebine cevap verebilecek şekilde yemek hizmeti sunan bir şirkettir.

Yüksek Üretim Standardı

Müşteri istek ve ihtiyaçlarına profesyonelce en kaliteli hizmeti en uygun çözümlerle sunup sektörde lider olmayı hedefleyen Oliven Catering, kurulduğu günden bu yana sürekli gelişerek faaliyetlerini sürdürüp zengin mönü çeşidi ile daima seçkin markalar kullanarak yüksek kalite standartlarında üretilen yemekler hazırlamaktadır.

Üretimin her aşamasında olduğu gibi sunumdaki titizliği ile birlikte yemek hizmetinde güven, kalite, hijyen, hizmet, ekonomi ve müşteri memnuniyetine önem veren tüm müşterilerimizin hizmetindedir.

Oliven Catering hakkında bilgi edinmek için lütfen www.oliven.com.tr adresini geziniz, ayrıca detaylı bilgi ve talepleriniz için kurumsal@oliven.com.tr adresinden faydalanınınız


Ürün ve Hizmetler


#catering #tabldot #toplu yemek #yemek #yemek üterimi


Benzer Firmalar