Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » ANKARA Matbaalar » önka matbaa ve promosyon hizmetleri

önka matbaa ve promosyon hizmetleri


istanbul cad. istanbul çarşısı 48/46

Telefon1: 0312 3842685

Telefon2:

Fax: 0312 3842685

Web: www.onkapromosyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dünyaya ve gelişime açık, öncü girişimcilik ruhunu içimizde taşıyoruz. Tüm hizmetlerimizde yeniklere öncelik etmek geleneğimizdir. İş tecrübemizin ve güvenirliğimizin göstergesi olan Kalitemiz günümüzde gurur, yarınlarımıza ise umutlu olmamızın sebebi olacaktır.

Yaptığımız hizmetler ile ‘Kalite Bilinci’ni ve mükemmelliği ilke edinerek, profesyonel hizmet anlayışı ile ilerleyen zaman içerisinde ülkemizin tanınmış firmalarından biri olmayı hedefliyoruz. Teknolojinin ve çağın insanlara getirdiği bütün nimetlerden yararlanarak yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile olası talep edilebilecek yeni istekleri önceden kestirebilmek ve önlem alarak bu doğrultuda çalışmalara devam etmek ilk hedefimizdir.

’’KALİTE, SORUMLULUK ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ’’ ilkelerimizle, sözleşme yaptığız firmalarla öncelikle kalitemizi ve zamanında teslimatımızla talep edilen istekleri yerine getirmek kalite politikamızın temelidir.


Ürün ve Hizmetler

kitap, dergi, broşür, promosyon, ajanda, takvim, fihrist, katalog, harita, spiral, ofset baskı, mücellit, cilt, baskı, tasarım,

#matbaa, dergi #kitap, katalog #broşür, afiş #defter, mücellit #cilt, spiral


Benzer Firmalar