Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » KOCAELİ İnşaat şirketleri » UÇ-EL YAPI İNŞ.MALZ.TİC.LTD.ŞTİ

UÇ-EL YAPI İNŞ.MALZ.TİC.LTD.ŞTİ


ÇINARLI MAH.E-24 KARAYOLU CAD.NO:24 MAŞUKİYE/KARTEPE

Telefon1: 02623543412

Telefon2: 02623542325

Fax: 02613543679

Web: www.uc-elyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

UÇ-EL YAPI, Dünya`da ve Türkiye`de kalite ve estetiğiyle ön plana çıkmış olan inşaat sektöründe lider kuruluşların, satış ve uygulama bayiliklerini alarak 1999 yılında kurulmuş olan bir firmadır. 1500 m2 açık 200 m2 kapalı alanda yer alan UÇ-EL YAPI, başta Kocaeli olmak üzere bölgede yaptığı sayısız satış ve uygulamalarla kendini kanıtlamıştır. Bayiliklerini yaptığımız ürünlerin satış ve uygulamasının yanısıra ayrıca firmamızın bünyesinde proje, dekorasyon ve taahhüt hizmetleri de vermekteyiz.

Profesyonel kadro ve kaliteli hizmet anlayışıyla verdiğimiz hizmetlerde bizim için öncelik, müşterinin hem inşaat, hem de işletme aşamasında memnuniyet duymasıdır ki, bunu da başardığımıza inanıyoruz.

UÇ-EL YAPI olarak her zaman hizmetleri zamanında yerine getirmeyi, amaca uygun ürünleri istikrarlı satış koşullarıyla sunarak, müşterilerimizin güvenini kazanmayı, kaliteli personel eğitmeyi ve müşteri memnuniyetini arttırmayı hedeflemekteyiz. Kaliteli yapılar (KALİTE) , zamanla yarışan işler (HIZ) ve ekonomik çözümler (EKONOMİ) üçgenini oluşturma gayretinde olan firmamız uzun ömürlü ve kalıcı ürünler için, gelişen ürün teknolojilerinin ülkemiz şartlarına adaptasyon çalışmalarını, bilimsel bir yaklaşımla sürdüren, satış ve satış sonrasında gerekli teknik desteğin sağlanmasını benimseyen ekibimiz, takım ruhuyla ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak düşüncesi ile elinden gelen tüm gayreti göstermektedir. Her geçen gün yeni ürün, yeni projeler ve seri montaj , seri imalat ile daha da güçlendiği , daha da geliştiği aşikardır. Biz kendimize her konuda güveniyoruz. Ve sizlerinde bizlere güvenmenizi istiyoruz. Nice büyük projelere hep birlikte imza atabilmek üzere işleriniz de başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

BAŞLICA BAYİLİKLERİMİZ:BRAAS, MONİER(çatı sistemleri)ENTEGRE(makineli hazır sıva, yapı kimyasalları)BAUMİT(cephe kaplamaları, boyalar, ısı yalıtım)WEBER(cephe kaplamaları, boya, yalıtım sistemleri.DEITERMANN(su izolasyonu)SERPOTHERM(ısı izolasyonu)RİGİPS(alçı)PAKSİDİNG(vinil dış cephe kaplaması)ERTAŞ HART(baca sistemleri ve şömineler)BLOK BİMS(izolasyon hafif yapı elemanları)IŞIKLAR TUĞLA(pres, kaplama, cotto taban tuğlaları.

#ÇATI #MANTOLAMA #MAKİNELİ SIVA #PROJE #DEKORASYON


Benzer Firmalar